Foto: Geberit-Duo-Fresh-frisse-lucht-toilet

Maak kans op een Geberit DuoFresh

Geberit DuoFresh voor frisse lucht rondom het toilet. Laat je gegevens achter en maak kans op de Geberit DuoFresh.

Geberit DuoFresh voor frisse lucht rondom het toilet. Laat je gegevens achter en maak kans op de Geberit DuoFresh.

Onaangename toiletgeuren in de toiletruimte of badkamer zijn vervelend. De Geberit DuoFresh, een innovatief inbouwreservoir, verwijdert onaangename geurtjes direct vanuit het toilet. Laat je gegevens achter en maak kans op de Geberit DuoFresh t.w.v. € 740,- incl. BTW. 

Laat je gegevens achter en win een Geberit DuoFresh

Klik hier en maak kans op dit innovatieve toiletsysteem van Geberit. Geef tevens je kleur voorkeur van de kunststof bedieningsplaat Sigma40 aan (wit of zwart) en wanneer je verwacht je toilet te verbouwen. Wie weet ben jij de gelukkige winnaar van het Geberit DuoFresh inbouwreservoir incl. Sigma40 bedieningsplaat t.w.v. € 740,-.

Het geheim van frisse lucht

Het geheim van frisse lucht in de badkamer of toiletruimte zit achter de muur verborgen. Een knop op de bovenzijde van de bijbehorende bedieningsplaat Sigma40 activeert het DuoFresh geurzuiveringssysteem achter de muur. Dit systeem maakt gebruik van een actief koolstoffilter om de lucht direct uit de pot te zuiveren en vervolgens weer vrij te laten. De Geberit DuoFresh geeft tevens heerlijk fris water bij elke spoeling; achter de bedieningsplaat is onzichtbaar een houder geïntegreerd waarin hygiënisch een stortbakblokje geplaatst kan worden ter vervanging van de - vaak - onhygiënische toiletblokhouder aan de wc-rand. 

De Geberit DuoFresh verwijdert geuren bij de bron en gaat daarmee verder dan luchtverfrissers, die geuren alleen camoufleren, en ventilatiesystemen, waarbij de lucht zich eerst door de hele badkamer verspreid.

Net zo eenvoudig als doorspoelen

Met één druk op het knopje bovenop de Sigma40 bedieningsplaat wordt het geurzuiveringsonderdeel ingeschakeld. Na 10 minuten schakelt het automatisch weer uit, maar het kan ook handmatig gestopt worden. Het DuoFresh systeem is geïntegreerd in het inbouwreservoir en de Sigma40 bedieningsplaat, waardoor het onzichtbaar is en de toiletruimte een strak design behoudt. De bijbehorende Sigma40 bedieningsplaat is verkrijgbaar in een kunststof uitvoering in de kleuren zwart en wit en in een glazen uitvoering in de kleuren wit, zwart en umbra (donkerbruin). 

Het DuoFresh inbouwreservoir is snel geïnstalleerd en behoeft naast een stroomaansluiting geen verdere aanpassingen. Het koolstoffilter is snel en eenvoudig te vervangen en gaat gemiddeld één jaar mee. Dit innovatieve toiletsysteem werkt in combinatie met vrijwel alle toiletpotten van de meeste fabrikanten. Hiermee behoudt u de vrijheid uw badkamer of toiletruimte naar eigen ideeën in te richten. 

Onaangename toiletgeuren in de toiletruimte of badkamer zijn vervelend. De Geberit DuoFresh, een innovatief inbouwreservoir, verwijdert onaangename geurtjes direct vanuit het toilet.

Over Geberit

Geberit is van oorsprong een Zwitsers bedrijf dat al vanaf 1874 actief is op het gebied van sanitaire producten. Geberit is uitgegroeid tot Europees marktleider en wereldwijd aanbieder van sanitaire technologie in 41 landen. In 1965 introduceerde Geberit het 1e inbouwreservoir op de markt. Sindsdien behoort het product wereldwijd tot de 'Core business' van Geberit.

 

Meer informatie: www.geberit.nl.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties