Foto: press_2013//toilet-Laufen-Khroma-Roca.jpg

Khroma brengt kleur en comfort in de badkamer!

De consument is steeds meer opzoek naar elementen die de badkamer net iets persoonlijker maken, elementen die passen bij een bepaalde levensstijl.

De consument is steeds meer opzoek naar elementen die de badkamer net iets persoonlijker maken, elementen die passen bij een bepaalde levensstijl. presskit.jika.eu

Khroma van Roca geeft deze persoonlijke touch aan de badkamer door het gebruik van de kleuren Passion Red, Street Grey, Oxygen Blue & Silver Grey.

Waarom kleur?

Om de badkamer meer leven, design en vorm te geven is kleur geïntroduceerd. Wij zien de badkamer als een plaats om te genieten, om je beter te voelen en om tot jezelf te komen. Een plaats die persoonlijkheid reflecteert. De kleuren van de nieuwe Khroma collectie zijn niet zomaar gekozen. De prestigieuze Franse trendstudio, Nelly Rodi, specialist in mode, design, decoratie en schoonheid heeft een zoektocht ondernomen om de juiste kleuren te vinden voor de Khroma collectie. Het trendbureau Nelly Rodi bestaat sinds 1985 en kan zich inmiddels rekenen tot dé toonaangevende trendbureaus in de wereld van fashion, beauty en lifestyle. Ieder seizoen maken zij uitvoerige trendboeken en voorzien vooraanstaande bedrijven van trendinformatie. In navolging van de strenge criteria van design en comfort koos de ontwerper, architect en interieurdesigner Vincent Grégoire, de kleuren voor de Khroma collectie. Vincent Grégoire werkt als consultant voor bedrijven als Ikea, H&M, Vuitton, L ?Oreal, Haagen-Dazs en Nestlé en is daarnaast adviseur voor de beurs Maison & Objet in Parijs.

Textuur

De noviteiten van de Khroma badkamer collectie bestaan niet alleen uit kleur. De Khroma closetzittingen en rugleuning zijn gemaakt van Roca Soft Texture®, een nieuw hi-tech materiaal, speciaal ontworpen voor badkamer toepassingen. Zijn zachte, warme, comfortabele bekleding maakt het een unieke collectie. De zitgelegenheid nodigt uit voor andere gebruiksmogelijkheden: een comfortabele zitplaats om de krant te lezen, een bankje bij het aankleden van de kinderen, of voor gebruik bij esthetische of persoonlijke verzorging. Het is zacht, voelt warm aan en is hygiënisch.

Meer informatie: www.roca.com/khroma/?en

Publicatiedatum: 14 april 2009

Reacties