Foto: Geberit-badkamer-wellness

Innovatieve vernieuwingen van Geberit urinoirelementen

De nieuwe urinoirstuursystemen en elementen tillen ons herensanitair opnieuw naar een hoger plan. Ditmaal zit de innovatie in het functionele hart van de urinoirelementen.

De nieuwe urinoirstuursystemen en elementen tillen ons herensanitair opnieuw naar een hoger plan. Ditmaal zit de innovatie in het functionele hart van de urinoirelementen.

Zo is het nieuwe systeem uitgerust met een tweetrapsfiltersysteem waarmee vervuiling van het ventiel wordt voorkomen. Daarmee is een duurzaam betrouwbare werking gegarandeerd. Ongeacht of de urinoirstuursystemen nu elektronisch - met net- of batterijvoeding, handbediend of met de geheel nieuwe ‘onzichtbare’ sturing zijn uitgerust.

Nieuwe ventieltechniek, eenvoudige montage

Het nieuwe urinoirstuursysteem van Geberit vormt het functionele hart van ons nieuwe, uitgebalanceerde assortiment urinoirbedieningen en elementen. Zo voorkomt de nieuwe innovatieve ventieltechniek met dubbel filter vervuiling van het ventiel, zodat deze langdurig blijft functioneren. Bij een hoge mate van betrouwbaarheid spreekt een eenvoudige montage eigenlijk vanzelf: het nieuwe ventiel wordt simpelweg ingestoken en vastgeklemd, evenals de netvoedingeenheid.

Betrouwbare herkenning op afstand

Het mechanisme voor herkenning op afstand detecteert de gebruiker gegarandeerd, onafhankelijk van kleding en belichting. Dit laat kleinere afstanden toe tussen zowel urinoirs onderling als aanliggende wanden, waarmee ruimte wordt bespaard.

Pneumatische of infrarood sturing

De nieuwe pneumatische (hand)bediening vraagt bijzonder weinig kracht en is daarom met recht ‘vederlicht’ te noemen. Kiest u liever voor een elektronisch urinoirstuursysteem met infraroodbediening, dan kan dat op net- of batterijvoeding. Wilt u uw handbediening achteraf vervangen door een contactloos, infrarood stuursysteem, dan kan dat te allen tijde net zo eenvoudig en flexibel veranderd worden.

De nieuwe Geberit urinoir elementen: meer zekerheid, minder montage

Betere hygiëne, eenvoudige montage en rendabeler in gebruik. Dat is de grandioze drie-eenheid die Geberit met de nieuwe urinoir elementen te bieden heeft en waarin u alle beproefde Geberit eigenschappen terugvindt. De nieuwe urinoir elementen zullen in alle typen Geberit installatiesystemen verkrijgbaar zijn: Duofix, GIS, GISeasy, Kombifix en Sanbloc. De flexibele instelmogelijkheden maken vrijwel alle combinaties tussen de urinoir elementen en typen urinoirs mogelijk. Montagehoogtes van 112 - 130 cm zijn met deze urinoir elementen geen probleem.

Daarnaast is er ook een nieuw, kleiner element met een hoogte van ca. 98 cm die ook planchet bediend kan worden. Vanzelfsprekend zijn alle Duofix urinoir elementen voorzien van zelfstabiliserende poten, waardoor de montage eenvoudiger en sneller gaat.

Reacties