Foto: TECElux-spoeltechniek-toilet-TECE

Innovatie spoeltechniek toilet TECE: TECElux

TECE verrast met een nieuwe innovatie voor het spoelen van het toilet: TECElux.

Innovatie spoeltechniek toilet TECE: TECElux.

Design en functie zijn esthetisch geïntegreerd en bedoelt als nieuwe standaard voor het toilet. TECElux vervangt het spoelreservoir, de wijze van spoelen en de manier van aankleding. Juist deze oplossing creëert meer comfort en een totaal ander interieurbeeld. TECElux heeft met zijn unieke vormgeving en het duurzame materiaal glas het grote voordeel, dat allerlei wandafwerkingen zijn te combineren: tegels, sierpleisterwerk, behang, laguzzo, beton, tadelakt, noem maar op, alles is mogelijk! Daarbij bent u volledig vrij in uw keuze wat het model toilet betreft en kunt u zelfs i.p.v. een toilet een douche-wc toepassen.

Wat direct opvalt is het esthetische design van de glazen afdekplaat die dankzij zijn grote oppervlakte dient als spatbescherming van de wand. Een bijkomend voordeel van glas is, dat het hygiënisch is en eenvoudig te reinigen. Dankzij het glas en de hightech optische technologie zet TECE een nieuwe trend met de manier van spoelen, namelijk met de magische sen-Touch. De sen-Touch is de optische bediening van het spoelen en werkt heel simpel. U nadert de spoeltoetsen, deze lichten op. Door een lichte aanraking met de hand wordt de spoeling in werking gezet. Binnen een bereik van 10 mm werkt deze optische techniek ook aanraakvrij, dus nog hygiënischer. Als alternatief voor de optische spoeltechniek kan TECE ook mechanische bedieningstoetsen leveren in het wit of glanzend chroom.

Achter de glasplaat zit de techniek verborgen, die ook bijzonder is te noemen. Want niemand heeft een toilet met hoogteverstelling, zodat de zithoogte van het toilet perfect wordt afgestemd op de gebruiker. Ook uniek is het luchtreinigingssysteem met actief koolfilter, dat ervoor zorgt dat het toilet altijd fris ruikt en geen energie wordt verspild door het wegzuigen van lucht.

TECElux zorgt niet alleen voor meer comfort, de geïntegreerde spoeltechniek is bovendien duurzaam. Dit is te danken aan het unieke spoelreservoir dat is voorzien van de duospoeltechniek en een instelbare spoelklok. Hiermee zijn waterbesparingen mogelijk van ruim 50 %! Ook het vertrouwde hoogwaardige materiaal waarmee TECE al jaren internationaal succes heeft, zorgt voor een lange, duurzame en betrouwbare levensduur.

TECElux heeft dankzij de unieke combinatie van design en geïntegreerde techniek al veel prijzen gewonnen: Design Plus, Reddot Design Award, Good Design, IF Product Design Award, Innovationspreis Architectur + Technik en de nominatie voor de Designpreis Deutschland 2012.

Meer informatie: www.tece.nl

Publicatiedatum: 20 maart 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties