Foto: AquaClean-Mera-chrome-douchewc-Geberit

Geberit AquaClean verleidt met nieuwe toilettegelwijsheid

De Geberit AquaClean douchewc vervangt wc papier, waardoor jij je billen schoner dan ooit kunt reinigen.

Geen langdurige verbouwing is nodig om je huidige toilet te vervangen voor een douchewc. Al binnen één dag kan je het reinigen met water op jouw toilet ervaren. Water reinigt beter, zachter en verfrist. Deze toiletinnovatie vraagt om nieuwe toilettegelwijsheden! Geberit daagt heel Nederland uit: bedenk een nieuwe toilettegelwijsheid en maak kans op een Geberit AquaClean Mera!

Vroeger of later reinigt iedereen zijn billen met water

Al in de 17e eeuw waren de Fransen het erover eens, dat water het beste wc papier is. Het bidet was geboren. Inmiddels zijn we een aantal eeuwen en innovaties verder en is het bidet en toilet geïntegreerd tot wat we een douchewc noemen. Oudhollandse tegels, voorzien van wijze spreuken, inspireren tot het creëren van nieuwe toilettegelwijsheden. Wijsheden gebaseerd op nieuwe inzichten en een cultuuromslag op het gebied van lichaamsverzorging.

Binnen acht uur hangt ook bij jou een douchewc aan de muur

Voor de montage van een douchewc is enkel een water- en elektra aansluiting nodig. Beide zijn standaard al in elke toiletruimte aanwezig. Omdat elke toiletsituatie anders is, biedt Geberit verschillende douchewc’s en verschillende oplossingen voor het inbouwen ervan. Hoe je toilet of badkamersituatie er ook uitziet, niets houd je tegen te kiezen voor deze ultieme manier van reinigen.

AquaClean douchewc winnen? Leuke tegelspreuk verzinnen!

Geberit daagt Nederlanders uit nieuwe toilettegelwijsheden te bedenken. Deel er één via social media en maak kans op het winnen van een Geberit AquaClean Mera, inclusief installatie binnen 1 dag. Deelnemen kan via de site www.geberit-aquaclean.nl/douchewcwinnen. Iedere deelnemer ontvangt tevens een Limited Edition toiletwijshedenkalender. Deelnemen kan tot en met eind februari 2017.

Alle AquaClean installatiemogelijkheden en meer informatie over het reinigen met water is te vinden op www.geberit-aquaclean.nl.

Meer van Geberit
Reacties