Foto: 2014/geberit-aquaclean-sela-staand.jpg

Geberit AquaClean Sela vloerstaand toilet

Nieuw: Geberit AquaClean Sela, de wc met douchefunctie, nu ook verkrijgbaar als vloerstaand toilet.

De Italiaanse architect en ontwerper Matteo Thun heeft, naast de vorig jaar geïntroduceerde Geberit AquaClean Sela douchewc, nu ook een vloerstaande Sela ontworpen. Met de nieuwe vloerstaande AquaClean Sela is de douchewc vanaf heden voor iedereen toe te passen, onafhankelijk van het badkamerontwerp en waar de afvoer zich bevindt. De Geberit AquaClean Sela ziet eruit als een normaal toilet en biedt ongekende frisheid en hygiëne. Niet alleen vanwege zijn geraffineerde en onzichtbare technologie is deze wc indrukwekkend, maar ook vanwege zijn design-georiënteerde ontwerp. De AquaClean Sela heeft strakke lijnen en een compacte elegantie. Met één druk op de knop wordt de douchefunctie geactiveerd en het onderlichaam gereinigd met lichaamswarm water. De Geberit AquaClean Sela vloerstaand is beschikbaar vanaf april 2014.

Geberit AquaClean Sela staand.

Esthetiek

De nieuwe vloerstaande douchewc toont een bijzondere elegantie, zonder zich in de badkamer op de voorgrond te dringen. De beroemde architect en designer Matteo Thun heeft perfect uitgevoerde lijnen bedacht, die samen met een harmonieuze esthetiek de gebruiksvriendelijkheid van het product accentueert. De afmetingen zijn ontworpen voor maximaal comfort en de zitting is bijzonder ergonomisch. Het slanke keramiek geeft de vloerstaande AquaClean Sela een bijzonder ruimtebesparend design.

Geberit AquaClean Sela staand.

Overtuigende technologie

De Geberit AquaClean Sela geeft je na het toiletgebruik dat unieke frisse en schone gevoel dat je ervaart na het nemen van een douche. De eenvoudig, modern en compact ontworpen douchewc is vriendelijk in het gebruik en vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Ook vanuit technisch oogpunt maakt de nieuwe vloerstaande douchewc een sterke indruk. Alle technische elementen en aansluitingen voor energie- en watertoevoer zijn in het keramiek geïntegreerd, zodat er geen enkele aansluitkabel of slang te zien is. De douchewc is te bedienen met de bijbehorende slanke afstandsbediening met maar vijf knoppen of middels het zijpaneel op het toilet. Met één druk op de knop wordt de douchefunctie gestart en het onderlichaam gereinigd met lichaamswarm water. Wc papier is hiervoor niet meer nodig. De vloerstaande Geberit AquaClean Sela sluit naadloos aan op de wand en is eenvoudig te monteren en te onderhouden.

Meer informatie: www.geberit-aquaclean.nl

Publicatiedatum: 6 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties