Foto: 2017/Sphinx-300-Basic-Slim-Seat-closetzitting.jpg

Extra slanke zitting voor Sphinx closets

Slim Seat closetzitting: het puntje op de i in de badkamer.

De trend van sierlijke contouren en minimalistische design zet zich door tot en met het closet. De Sphinx badkamerseries Sphinx 335 en Sphinx 345 zijn nu uitgebreid met een extra slanke closetzitting. Dit geeft het closet een lichte, sierlijke uitstraling.

Met de tijdloos sobere vormen en het grote assortiment heeft de badkamerserie Sphinx 345 zich een positie verworven onder liefhebbers van de eigenzinnig vormgegeven badkamer. Nu zet Sphinx het spreekwoordelijke ‘puntje op de i‘ met een elegante, extra slanke closetzitting voor deze serie. De nieuwe zitting is voorzien van een aantrekkelijk design waarbij de deksel aansluit tot op het keramiek. De eigenlijke zittingring wordt daarmee aan het oog onttrokken.

Twee Slim Seat zittingen voor Sphinx 335

Ook de serie Sphinx 335 is voorzien van de Slim Seat zitting. Het extra slanke design van de zitting past perfect bij deze serie met de karakteristieke wastafels met smalle rand. Binnen deze serie is er een keuze uit twee modellen. Beide modellen verlenen het closet een sfeer van lichtheid.

De zittingen zijn vervaardigd uit hoogwaardig Duroplast en zijn leverbaar met standaard scharnieren of met softclose scharnieren. Voorzien van softclose scharnieren volstaat een lichte aanraking om de zitting geruisloos te laten sluiten.

De nieuwe Slim Seat closetzittingen zijn per direct leverbaar.

Reacties