Foto: Bette-gasten-toilet

Esthetica voor de kleine ruimte

Het gastentoilet: Speciale wastafeloplossingen van Bette

Het gastentoilet: Speciale wastafeloplossingen van Bette

Het gastentoilet is niet alleen het kleinste vertrek van een huis of een appartement, maar ook het visitekaartje van de bewoners. Geen ander vertrek geeft meer informatie over de stijl van de gastheer en de waardering voor zijn gasten. Wie bij de uitvoering en vormgeving bijzondere aandacht schenkt aan dit vertrek, wordt bij traditionele badkamercollecties echter als snel geconfronteerd met de grenzen van wat mogelijk is. Want een gemiddeld gastentoilet is nauwelijks groter dan twee vierkante meter. Een bijzondere uitdaging bij de planning en vormgeving van gastentoiletten, die Bette beantwoordt met speciale wastafeloplossingen. De wastafelserie BETTEBOWL en het meubelprogramma BETTEROOM bieden voor verschillende stijlrichtingen optimale vormgevingsmogelijkheden voor gastentoiletten – harmonisch op elkaar afgestemd, representatief en met een minimum aan benodigde ruimte.

De Bettebowl wastafel

Met de compacte wastafels uit de serie BETTEBOWL vierkant of rond in de afmeting 350 mm heeft Bette esthetische en tegelijkertijd doelmatige oplossingen ontwikkeld die de kleinste ruimte volop tot zijn recht laten komen. Het puristische design concentreert zich op het wezenlijke en munt uit door geometrische helderheid. Het perfect afgestemde spel met rechtlijnige vormen en zachte rondingen levert een uitdagende esthetica op. De vormgevingsmogelijkheden worden gerealiseerd door de uitvoeringsvarianten als opzet.- of inbouwwastafel, voor de montage aan de wand of als vrijstaande zuilwastafel met de uitstraling van een monoliet.

Met Bette wordt ook het kleinste gastentoilet een highlight in huis

Een harmonische eenheid vormen de wastafels in combinatie met een dragerplaat uit het meubelprogramma BETTEROOM of een passende wastafelonderbouw in een hoogglanzend wit gelakt oppervlak. Voor de dragerplaat kan uit vijf oppervlakken eiken bruin, eiken kastanje, eiken gekalkt, olijf en macassar worden gekozen, geheel volgens uw persoonlijke smaak. Individueel op maat gemaakt, kan er voor ieder gastentoilet een passende wasplaats worden ingepland. Een praktische aanvulling is de aan de zijkant van de wastafel aangebrachte lamp, waarvan de arm tegelijkertijd als handdoekhouder fungeert. Met Bette wordt ook het kleinste gastentoilet een highlight in huis.

Publicatiedatum: 29 april 2009

Reacties