Foto: press_2013//Geberit-toilet-badkamer.jpg

De nieuwe Geberit bedieningsplaten voor urinoirs: meer design, meer keuze, meer functionaliteit

Betrouwbare werking gecombineerd met een aantrekkelijk design. Niet alleen de Geberit urinoirsturingen in de series Sigma10 en Sigma50 bekoren door hun fraaie en kleine ontwerp.

Betrouwbare werking gecombineerd met een aantrekkelijk design.  Niet alleen de Geberit urinoirsturingen in de series Sigma10 en Sigma50 bekoren door hun fraaie en kleine ontwerp.

Nieuwe aanvullingen in het Geberit assortiment van urinoirsturingen zorgen voor stijlvolle en complete designseries. Ons consistente ontwerp in bedieningsplaten voor toilet en urinoir zorgt voor een nog harmonischer vormgeving, geschikt voor badkamers en toiletruimtes van topniveau en, indien gewenst, met een geheel eigen uitstraling.

Nieuwe urinoirsturingen in Sigma design

De nieuwe Geberit urinoirbedieningen maken de Sigma designserie voor wc’s tot een afgerond geheel. Ongeacht of deze handmatig bediend of infrarood gestuurd zijn; zij vormen zonder uitzondering een esthetische verrijking voor iedere sanitaire ruimte. Biedt de Sigma50 plaat voor urinoirs al zes aantrekkelijke varianten in onder meer wit, zwart, melkglas groen en spiegelglas; met dit type is het bovendien mogelijk om - net zoals bij de Sigma50 voor het toilet – een eigen front te creëren in bijvoorbeeld een hout-, steen- of glaslook en zelfs met een foto.

Nog meer designkeuze

De aanvullingen op de pneumatische én infrarood gestuurde urinoirsturingen maken het mogelijk om de vormgeving in badkamer en toilet tot in detail door te voeren. De wc bedieningsplaten Samba, Rumba, Mambo, Bolero en Tango zijn namelijk eveneens uitgebreid met een scala aan bijpassende bedieningsplaten voor urinoir.

Kleiner en platter

De urinoirsturingen maken niet alleen indruk vanwege hun brede keuzepalet aan materialen en ontwerpen, maar vallen ook op door hun kleinere en plattere vormgeving. Hierdoor zal bijvoorbeeld het urinoirdeksel beter open blijven staan. Bovendien verhult de grotere tegeloverlap eventuele onregelmatigheden in de tegelafwerking van de sanitaire ruimte.

Nieuwe urinoir elementen

De nieuwe urinoirsturingen zijn alleen toe te passen in combinatie met de nieuwe urinoir elementen van Geberit, die tegelijkertijd geïntroduceerd zullen worden. De installatie van deze elementen en sturingen is nog gemakkelijker geworden. De sturing is verder verbeterd wat een duurzaam betrouwbare werking garandeerd.

Reacties