Nieuw toilet: hygiënischer, minder waterverbruik en duurzaam

Meer hygiëne, minder waterverbruik en kiezen voor duurzame kwaliteit kan nu met het nieuwe toilet van fabrikant TECE.

20 November 2020

Dit toilet heeft de naam TECEone en is qua design gelijk als de gelijknamige en succesvolle douche-wc (Japans toilet) van TECE. Voor een gunstige prijs krijgt u veel waar voor u geld: een hygiënisch randloos toilet van hoogwaardig keramiek, een elegant design, een ergonomische bril met softclose functie en duurzaam gebruik van water, slechts 4,5 of 6 liter bij de volspoeling.

Perfect afgestemd design

De nieuwe toiletpot van TECE is zeer elegant en heeft hetzelfde design als de douche-wc TECEone. Zo kan men de wc’s in de badkamers en toiletten perfect op elkaar afstemmen. Kies bijvoorbeeld voor een TECEone douche-wc in de badkamer en het standaard TECEone toilet in het gastentoilet.

Altijd stabiel zitten

De ergonomisch wc-bril zorgt voor zitcomfort en is eenvoudig te reinigen. Dankzij de slimme bevestiging met ingezette bouten die permanent in het keramiek zijn meegegoten, is de zitting zeer stabiel.

Duurzame spoeling

Het compacte diepspoeltoilet is randloos (rimfree) en heeft een geïntegreerde spatbescherming. De waterbesparende duospoeltechniek zorgt ervoor dat de TECEone een duurzame keuze is. Ook de mogelijkheid tot het instellen van een kleinere volspoeling (4,5 of 6 liter) draagt daar aan bij.

Hygiënisch

Het randloze keramiek wordt effectief en krachtig uitgespoeld en de zitting kan eenvoudig worden verwijderd. Dit is hygiënischer en bespaart u veel tijd met schoonmaken.

Meer informatie: www.tece.com

Reacties