Foto: 2022/Nieuw-toilet-Dat-zit-wel-goed-met-Villeroy-_amp_-Boch.jpg

Nieuw toilet? Dat zit wel goed met Villeroy & Boch

Hulp bij het kiezen van het juiste toilet. Comfort, design en hygiëne zijn er onwijs belangrijk: het toilet.

28 Mei 2022


Toilet: Subway 3.0 met TwistFlush spoeling

Water besparen

Het nieuwe revolutionaire TwistFlush spoelsysteem spoelt het toilet in één keer grondig schoon dankzij een krachtige draaikolk van water. Kostbaar water wordt hierdoor bespaard. Ook is er slechts 4,5 liter nodig voor een grote spoeling en slechts 3 liter voor een kleine (afhankelijk van de installatie). Een duurzame keuze dus. De TwistFlush spoeling zit op de Subway 3.0 en Universo toiletten.

Toilet: Venticello

Design

Let bij de keuze van het toilet op de andere vormen in je badkamer. Kies een design wat daarbij aansluit: rond, ovaal of hoekig. Bij Villeroy & Boch heb je keuze uit verschillende designs. Ronde toiletten bieden een fijn zitcomfort en zijn daardoor populair. Hoekige toiletten hebben daarentegen weer een moderne, strakke uitstraling.

Toilet: Avento met DirectFlush spoeling

Hygiëne

Vanwege de DirectFlush technologie hebben de meeste toiletten van Villeroy & Boch geen spoelrand, zoals het Avento toilet. Dit is een hygiënische keuze. Vuil kan zich niet hechten onder de rand. Na elke spoeling weet je zeker dat het toilet volledig gespoeld is, waardoor ook onaangename geurtjes worden verminderd. Ook is er een keuze in zittingen waardoor je dit af kunt stemmen op je eigen smaak.

Toilet: Subway 2.0 in Ebony

Kleuren

De meeste toiletten zijn verkrijgbaar in glanzend wit voor een strak en schone uitstraling. Wil je een statement maken? Kies dan voor een gekleurd toilet. De toiletten Subway 2.0, O.novo en Memento 2.0 zijn naast glanzend wit ook verkrijgbaar in de kleuren Ebony (zwart), Almond (beige), Grafiet (grijs), Pergamon (crème) en Stone White (mat wit). 


Toilet: Finion

Schoonmaakgemak

Hoe gladder het oppervlak van het toilet, des te kleiner de kans dat kalk en vuil zich hechten. Villeroy & Boch heeft hiervoor speciale lagen die aangebracht kunnen worden op het toilet. De CeramicPlus-toplaag zorgt ervoor dat het spoelwater direct omgezet wordt in druppels. Hierdoor heeft kalkafzetting geen kans en wordt het vuil dankzij de druppels beter weggespoeld. In combinatie met de innovatieve glazuurlaag AntiBac wordt de groei van bacteriën nog eens met 99,9% verminderd. Schoonmaken was nog nooit zo makkelijk.


Toilet: Memento 2.0

Het perfecte plaatje

Villeroy & Boch heeft veel complete badkamercollecties met toiletten, wastafels, baden en meubels. Door één collectie te kiezen, kun je ook het toilet in de badkamer helemaal laten aansluiten bij de stijl van het overige sanitair. Zoals dit rechthoekige Memento 2.0 toilet met bijbehorende rechthoekige wastafel. Zo wordt jouw badkamer mooi één geheel.

Meer informatie: www.villeroy-boch.nl

 

Meer van Villeroy & Boch
Reacties