Profielfoto van LAUFEN
LAUFEN
Meidoornkade 2a, 3992 AE Houten
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

Ervaar de luxe frisheid van een LAUFEN douche wc

De LAUFEN Cleanet douchewc zet nieuwe standaarden. De essentie? Ultieme luxe met volmaakte hygiëne!

Cleanet douche wc

Badkamers zijn meer dan ooit oases van welzijn. Een plek om ons schoon te maken. Ons verzorgd te voelen. Een plek die ons een gevoel van zuiverheid geeft. Voor ons hele lichaam. Van ligbad tot toilet. Cleanet zet nieuwe standaarden. De essentie? Ultieme luxe met volmaakte hygiëne. De elegantie van discretie als resultaat van superieure techniek. Een object met een heldere designtaal. Gestroomlijnde keramiek waarin premiumtechniek schuilgaat. Alles in één: de klassieke draaiknop als centrale bedieningsmodule. Een intuïtieve alleskunner van geslepen roestvrij staal.

RIVA

De Cleanet Riva reinigt zichzelf na elk gebruik. Meesterlijke Zwitserse ingenieurskunst en vormgeving: wit keramiek, helder water, een verrijking van ons dagelijks leven!

NAVIA

Aandacht voor de essentie, en geen compromissen wat de hygiëne betreft – de Cleanet Navia is de douchewc bij uitstek. Met zijn doordachte bedieningsconcept, focus op kernfuncties en tijdloze design is de Cleanet Navia de ideale kennismaking met de wereld van de geïntegreerde douchewc's. De douchewc overtuigt steeds weer opnieuw met zijn geweldige gebruiksgemak, van de grondige en milde lichaamshygiëne tot aan de effectieve reiniging van het complete systeem.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.laufen.nl