Partner

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch bestaat 270 jaar en is uitgegroeid tot een internationaal lifestyle merk en biedt innovatieve producten voor tableware en bad & wellness met een elegant en tijdloos design.

Bedrijfsoverzicht Villeroy & Boch

Ultieme hygiëne met DirectFlush van Villeroy & Boch.

DirectFlush - Villeroy Boch

Villeroy & Boch houdt zich al 265 jaar lang bezig met innovatieve oplossingen die de kwaliteit van het dagelijks leven verbeteren. Innovaties richten zich dit jaar op het toilet. Villeroy & Boch introduceert de DirectFlush binnen collectie Subway 2.0, Omnia Architectura, Joyce en O.novo.

Frisse boodschap!

Persoonlijke hygiëne is belangrijk, vooral op het toilet! Villeroy & Boch introduceert daarom de innovatieve spoeltechniek DirectFlush. Het schoonmaken van het toilet wordt nu nog makkelijker. Geen plaatsen meer waar vuil zich kan afzetten. Wel zo fris! 

Dankzij de intelligent aangestuurde watertoevoer wordt het toilet snel, gelijkmatig en grondig gereinigd. De waterverdeler leidt het water gelijk naar alle kanten van de geheel geglazuurde pot. Dankzij het lage waterverbruik spaar je het milieu én je portemonnee!

In tegenstelling tot toiletten zonder spoelrand van andere merken, voorkomt de boord van het toilet van Villeroy & Boch het spatten uit de pot. DirectFlush wordt op verschillende collecties aangeboden: Subway 2.0, Joyce, Omnia Architectura en sinds kort ook op instapmodel O.novo. 
Meer lezen over
'DirectFlush'?

meer van deze professional

Avento Stone white

Het toilet uit de lifestyle collectie Avento in modern ...

De spiegels van Villeroy & Boch

Glans en innovatie voor de badkamer

De hygiëne kampioen

Dé perfecte hygiëneoplossing van Villeroy & Boch.

Toon alle 50 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.