Colani toiletzitting met deksel

Colani toiletzitting met deksel word standaard geleverd in het wit.

Colani toiletzitting met deksel

Colani toiletzitting met deksel word standaard geleverd in het wit. Ook de montage van de Colani toiletzitting is standaard. 

Pressalit

Pressalit is altijd op zoek naar nieuwe input en boeiende ideeën. Zij zijn niet bang om te experimenteren en nieuwe richtingen in te slaan ook al betekent dit dat zij soms tegen de stroom in varen. Zij doen dit niet om anders te doen, maar omdat zij het niet kunnen laten. Het is hun natuur, hun drijfkracht. Het is daardoor dat zij u keer op keer kunnen verrassen met nieuwe en boeiende ontwerpen en vernieuwende producten.

Aandacht voor details
Design, kwaliteit en functionaliteit staan bij hen hoog in het vaandel, wat te zien is aan de aandacht voor details. Hierdoor kunnen zij de producten een garantie van 10 jaar meegeven.

Duurzaamheid
Duurzame productie is vandaag de dag van beslissend belang voor Pressalit. Met de locatie in het midden van één van de mooiste natuurgebieden van Denemarken voelen zij iedere dag het belang van de verantwoordelijkheid en de bijzondere verplichtingen tegenover het milieu en de buitenwereld.

Meer informatie

Bezoek onze website voor meer informatie: www.pressalit.com