AquaClean douchewc maakt het perfecte interieur nog completer

Geberit AquaClean sponsort 10e seizoen vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’

05 Maart 2019

Vanaf 24 februari is bij SBS6 het 10e seizoen te zien van het succesvolle woonprogramma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’. In dit programma gaat presentator Kees Tol samen met een vtwonen stylist de uitdaging aan om bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. In 10 afleveringen gaan de bewoners samen met de stylisten op zoek naar het perfecte interieur. Geberit, Europees marktleider in sanitaire technologie, laat dit 10e seizoen zien, dat het comfort en de luxe van een Geberit AquaClean douchewc het perfecte interieur nog completer maakt. Het stijlvolle woonprogramma biedt een geweldige omgeving om het reinigen met water op het toilet bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. vtwonen is vanaf zondag 24 februari om 19.30 uur wekelijks te zien bij SBS6.

Steeds meer Nederlanders kiezen voor het comfort en de hygiëne van een douchewc. Deze toilettrend is erg in opmars, maar tegelijkertijd is deze vorm van lichaamsverzorging nog niet bij alle Nederlanders bekend. Het brede crossmediale platform vtwonen is om die reden een perfecte manier om de douchewc en de uitleg bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. Naast het functionele is de douchewc ook een designobject in de sanitaire ruimte, en ook op dit vlak daardoor zeer passend binnen het woonprogramma vtwonen.

Meest luxe douchewc toegepast in metamorfose

De deelnemers van de vierde aflevering zullen verrast worden met een aanvullende toiletmetamorfose, voorzien van de meest luxe douchewc; de Geberit AquaClean Mera Comfort. De AquaClean Mera Comfort geeft je een warm welkom; als je in de buurt komt van het toilet, word je verrast door een subtiel oriëntatielicht aan de onderkant van het toilet (handig als je ’s nachts naar het toilet moet), gaat de deksel automatisch voor je open én wordt bovendien de toiletzitting direct voor je verwarmd. Met één druk op de knop van de afstandsbediening geeft de WhirlSpray douchestraal je een vederzachte, maar grondige reiniging met warm water. Om de billen te drogen na de warmwaterdouche bezit de Mera een warmeluchtföhn. Omdat vieze luchtjes op en rond het toilet vervelend zijn, is er een geurzuivering vanuit het closet ingebouwd en met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening kan je eenvoudig je eigen persoonlijke voorkeuren oproepen en de verschillende functies bedienen. Bovendien zorgt de nieuwe vorm van de randloze toiletpot ervoor, dat je stiller en efficiënter het toilet doorspoelt.

Geberit AquaClean zal rondom de 10 afleveringen van het woonprogramma veelvuldig als sponsor aanwezig zijn op zowel tv als radio (Skyradio). De bewoners van aflevering 4, welke uitgezonden wordt op zondag 17 maart, zullenblijverrastworden met een comfortabele douchewc in de nieuw gestylde toiletruimte.

Meer informatie over Geberit AquaClean is te vinden op www.geberit-aquaclean.nl/vtwonen. Kijk op www.vtwonen.nl/tv voor meer informatie over het woonprogramma vtwonen. Tevens vind je hier per aflevering welke producten er gebruikt zijn.

Reacties