Foto: Geberit_AquaClean_Alba-medium

Geberit AquaClean Alba douchewc wint Red Dot Award 2024

De onlangs gelanceerde Geberit AquaClean Alba douchewc is in de prijzen gevallen.

04 Juli 2024

De nieuwe, betaalbare douchewc van de Zwitserse sanitairfabrikant heeft de Red Dot Award 2024 gewonnen. Met name het ingetogen design en de uitstekende functionaliteit vielen op bij de jury.

Jury oordeel

De Geberit AquaClean Alba douchewc combineert functionaliteit, elegantie en comfort en is een douchewc met een ingetogen design, aldus het oordeel van de Red Dot jury. De douchewc maakte vooral indruk door het innovatieve, slanke en aangenaam eenvoudige design en de uitstekende functionaliteit. Ondanks de ultramoderne douchewc-technologieën behoudt de douchewc de tijdloze uitstraling van een conventioneel toilet en past deze daardoor perfect in elke badkamer. 

Geberit: “Het winnen van deze prestigieuze prijs onderstreept ons voortdurende streven naar kwaliteit en functionaliteit als toonaangevende leverancier van sanitairtechnologie. En daar zijn we trots op.”


Nieuwe standaard toilethygiëne

De AquaClean Alba douchewc zet nieuwe standaarden op het gebied van toilethygiëne. Geberit heeft met de komst van de AquaClean Alba een douchewc van hoge kwaliteit toegankelijk gemaakt voor een grote groep mensen. De Alba douchewc richt zich op de essentiële functies van een douchewc: een verfrissende WhirlSpray douchestraal, een krachtige TurboFlush spoeltechnologie, een elegant ontwerp van topontwerper Christoph Behling en dit alles tegen een bescheiden meerprijs in vergelijking met een conventioneel wandcloset. Dankzij AquaClean Alba is de stap van een normale wc naar een douchewc voor vrijwel iedereen haalbaar.

Meer informatie over Geberit AquaClean Alba douchewc is te vinden op:

www.geberit.nl/aquaclean-alba

Meer van Geberit
Reacties