Aanraakvrij spoelen van wc voorkomt verspreiding COVID-19

Door het toilet zonder aanraking te spoelen wordt verspreiding van het COVID-19 virus via de wc-bedieningsplaat voorkomen.

04 Februari 2021

TECE introduceert hiervoor de aanraakvrije elektronische bedieningsplaat TECEsolid. Deze combineert maximale hygiëne met een esthetisch design en slimme technologie.

Voor het activeren van de spoeling is voor het eerst een innovatieve sensor uit de cameratechnologie toegepast. Deze ToF-sensor meet afstanden veel nauwkeuriger dan een conventionele infraroodsensor en maakt onderscheid tussen bewegingen in de ruimte en hand- en zitposities. Wanneer een persoon in het herkenningsbereik van de bedieningsplaat komt lichten de knoppen voor de enkele of dubbele spoeling op. De toetsen worden geactiveerd bij een afstand van 2 cm. Als de gebruiker vergeet om te spoelen wordt automatisch de veiligheidsspoeling geactiveerd.

De wc-bedieningsplaat is met zijn slechts 6 mm voor de muur zeer vlak en minimalistisch vorm gegeven. Om deze bij de verschillende stijlen harmonieus in te passen is de bedieningsplaat verkrijgbaar in meerdere kleuren. Het model van geborsteld roestvaststaal is tijdloos en universeel. Om geen vingers te zien is deze optioneel te leveren met een anti-fingerprint beschermlaag. Naast roestvaststaal is de bedieningsplaat verkrijgbaar in glanzend chroom, glanzend wit en mat wit.

Naast de nieuwe TECEsolid toilet elektronica levert TECE twee andere mogelijkheden met een aanraakvrije bediening. De bedieningsplaat TECElux Mini en de TECElux spoeltechniek.

Meer informatie: www.tece.com

Reacties