Foto: HSK_Dubbele-spiegel-draaideuren

Uitgebreid assortiment aluminium spiegelkasten van HSK

De beste verlichting, veel opbergruimte en een tijdloos modern design

Hier een crème, daar nog een tube haargel en waar laat je de make-up? In veel badkamers is er gebrek aan ruimte voor cosmetische producten en andere badkamerbenodigdheden. Spiegelkasten bewijzen zich in dit verband als praktische oplossing, ze zorgen voor voldoende opbergruimte en bieden optimaal zicht bij de dagelijkse styling-routine. HSK Duschkabinenbau biedt een uitgebreid assortiment aluminium spiegelkasten met bijzondere aanvullende functies voor nog meer gebruiksgemak.

Bij spiegelkasten wordt er al snel gedacht aan oma’s spiegelkast in de groen betegelde badkamer. Zelden chique maar slechts puur functioneel. Niet te vergelijken met de moderne en trendy spiegelkasten van HSK Duschkabinenbau. Met hun tijdloze design en doordachte functies zijn deze modellen een echt hoogtepunt in de badkamer. De spiegelkasten ASP Softcube LED, ASP 500 LED en ASP 300 LED overtuigen door een stijlvol uiterlijk en functioneel comfort.

Optionele motion-sensor met innovatieve techniek

Licht aan, licht uit – heel eenvoudig met één veeg. De spiegelkasten ASP Softcube LED en ASP 500 LED kunnen optioneel worden uitgebreid met een comfortabele motion-technologie. De motion-sensor is hier aan de onderkant van de kast aangebracht en vervangt de klassieke lichtschakelaar in de kast. De spiegeldeuren hoeven dus niet meer geopend te worden om de verlichting in te schakelen. Door een eenvoudige veegbeweging onder de sensor wordt de verlichting volledig contactloos en absoluut betrouwbaar ingeschakeld. Wanneer men over de sensor veegt wordt de verlichting op de hoogste lichtintensiteit ingesteld. Bij elke verdere veegbeweging wordt de lichtintensiteit gedimd, tot bij de vierde keer vegen de verlichting weer wordt uitgeschakeld.
Ook de lichtkleur is eenvoudig te regelen. Van gezellig warm wit via contrastrijk neutraalwit tot aan daglichtwit zit er voor elke smaak wel iets bij. Als de hand rustig onder de sensor wordt gehouden, verandert de lichtkleur automatisch. Bij de volgende keer inschakelen wordt de laatst gekozen lichtkleur hersteld.
Bij de varianten met motion-sensor zorgen energiezuinige led-strips voor de verlichting. Deze overtuigen met name door hun duurzaamheid en energiezuinigheid. Zo combineren de aluminium spiegelkasten van HSK Duschkabinenbau innovatieve techniek met het hoogste bedieningsgemak.

Praktische functies en hoogwaardige materialen

De aluminium spiegelkasten van HSK zorgen ervoor dat elke ochtend in de perfecte spotlights begint. De plaatsing van de lampjes laat de verlichting frontaal en gelijkmatig op het gezicht stralen. De lampjes bevinden zich bij de varianten ASP Softcube LED en ASP 500 LED achter gezandstraald glas, waardoor een bijzonder zachte en niet-verblindende verlichting wordt gegenereerd. De ASP 300 LED is uitgerust met een tijdloos elegante compacte ledlamp. Deze bevindt zich boven de spiegelkast en overtuigt door een gering stroomverbruik, een lange levensduur en heldere, maar niet-verblindende verlichting. In de driedeursvariant bevinden zich twee ledlampen op de spiegelkast. Als extra pluspunt bieden de aluminium spiegelkasten van HSK Duschkabinenbau talrijke functies. Zo kunnen de elegante dubbele spiegel-draaideuren met behulp van een praktisch scharnier extra ver worden geopend en bieden daarmee rondom perfect zicht. Erachter gaat een grote opbergruimte voor badkamerbenodigdheden schuil, die zich dankzij de drie in hoogte verstelbare glasplaten overzichtelijk laat inrichten. Het dubbele stopcontact biedt daarnaast de mogelijkheid om snel en eenvoudig elektrische apparaten aan te sluiten. Hierdoor wordt de dagelijkse badkamerroutine een fluitje van een cent.
De hoogwaardige materialen en een geoptimaliseerde afwerking garanderen een lange gebruiksduur van de zilver-matte aluminium behuizing in een natte ruimte.

Verschillende modellen en variabele diepte

Elk van de drie series – of het nu gaat om de ASP Softcube LED, ASP 500 LED, of ASP 300 LED – is leverbaar in verschillende modellen met verschillende afmetingen en kastdieptes. Afhankelijk van de wensen kan er gekozen worden tussen uitvoeringen met één, twee of zelfs drie dubbele spiegel-draaideuren. De aluminium spiegelkasten van HSK Duschkabinenbau worden standaard met een diepte van 170 mm geleverd, ze zijn echter optioneel ook met een ingekorte diepte van slechts 125 mm verkrijgbaar. Hierdoor wordt extra comfort bij het bedienen van de wastafelkraan gegarandeerd en wordt met name bij kleine en vlakke wastafels gezorgd voor meer bewegingsvrijheid.

Of het om een grote of kleine badkamer gaat – de aluminium spiegelkasten van HSK Duschkabinenbau integreren harmonieus en elegant en zijn een must-have voor elke badkamer.

Reacties