Foto: press_2013/gispen-home-collection-spiegel-iFocus.jpg

Gispen Home Collectie spiegel iFocus

iFocus van Sylvie van de Loo voor Gispen is een ronde wandspiegel met een opvallend detail.

De iFocus van Sylvie van de Loo voor Gispen is een ronde wandspiegel met een opvallend detail. Met een speciale techniek is een kleine, ronde vergrootspiegel naadloos geïntegreerd in het glas. De kijker kan details uitvergroot bekijken. Dit is handig tijdens het bijwerken van make-up of inbrengen van contactlenzen en oorbellen.

Door het slimme ophangsysteem is de wandspiegel eenvoudig aan de muur te bevestigen. De spiegel kan in zijn geheel 360° draaien. Hierdoor is de vergrootspiegel voor ieder persoon op de juiste hoogte beschikbaar.

Binnenkort ook verkrijgbaar is een langwerpige iFocus, die zowel horizontaal als verticaal is toe te passen.

Materiaal: 4 mm glas en 1.5 mm verzinkt staal.

Afmeting: diameter 40 x 42 cm.

Gewicht: 1.5 kg

Verkoopprijs: 199 euro

De ontwerper

Nadat Sylvie van de Loo (1978) haar opleiding afrondde aan de KASK voor Interieurvormgeving in Gent (België), studeerde zij in 2003 af als productontwerper aan de Kunstacademie in Utrecht.

In de periode die hierop volgt, werkt Sylvie als ontwerper bij verschillende bedrijven en start in 2005 haar ontwerpbureau. Voor haar ontwerpen put zij inspiratie uit alledaagse zaken en bedenkt praktische oplossingen voor normale problemen. Keer op keer verrast zij mensen met haar eigenzinnige oplossingen.

Over Home Collectie

Gispen Home collectie omvat uitgesproken designproducten en functionele woon-en werkoplossingen voor thuis. De collectie bestaat uit meubilair, verlichting en accessoires en is te koop in meer dan 25 landen. 

Inspirerend en overzichtelijk gepresenteerd Gispen design nu online te koop via store.gispen.nl

Meer informatie: www.gispen.nl 

Publicatiedatum: 29 oktober 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties