Foto: black-line-sfeer_01_web

Een trendy spiegel met zwart detail

LoooX Mirror Black Line

LoooX beschikt over een ruim assortiment aan badkamerspiegels. Onlangs is de collectie uitgebreid met een prachtige nieuwkomer: de LoooX Mirror Black Line. Een trendy spiegel, voorzien van een stoer zwart detail en verschillende mogelijkheden.

Een stoere nieuwkomer

De LoooX Mirror Black Line is nieuw in de collectie en onderscheidt zich door een mat zwarte rand aan de buitenzijde. De zwarte kleur geeft de badkamer direct een stoere uitstraling. Het model is verkrijgbaar in twee varianten. De spiegel is leverbaar met of zonder geïntegreerde ledverlichting. Met 5 speelse maatvoeringen past de spiegel perfect in elke ruimte. De LoooX Mirror Black Line is ontworpen voor in de badkamer, maar past ook prima in andere woonruimtes. De spiegel heeft een breedte van 80, 100, 120, 140 en 160 centimeter en een hoogte van 60 centimeter.

Perfect gemixt

De grootste trend in badkamerwereld is de industriële, zwarte look. Ook LoooX speelt hierop in met de LoooX Mirror Black Line. Inmiddels is de gehele LoooX collectie flink uitgebreid met veel black-items. Met zwarte items creëer je al snel een hele andere uitstraling in de badkamer. Bekijk de collectie op www.looox.nl.

Reacties