emco Bad op de ISH 2019: Lichtspiegelkast met hoogwaardige details als nieuw instapmodel

Op de ISH 2019 heeft emco Bad een nieuwe lichtspiegelkast, 'mee' gepresenteerd.

05 Juli 2019

emco Bad heeft zijn nieuwe lichtspiegelkast "mee", die de hoge kwaliteit en het design van het premium merk combineert met een buitengewone prijs-prestatieverhouding, gepresenteerd op de ISH 2019 in Frankfurt am Main. De modellen breiden het productassortiment van de onderneming uit in het onderste prijssegment en onderscheiden zich door de reeds uit andere series bekende, esthetische lichtvoetigheid, evenals de talloze, functionele details. Daartoe behoren onder andere de hoogwaardige, geëpoxeerd aluminium behuizing, dubbele spiegeldeuren, twee inlegplaten van kristalglas die zich via een sober dragersysteem traploos afzonderlijk laten verstellen, evenals een moderne ledverlichting. Bovendien worden bij de nieuwe modellen ook de beproefde scharnieren met Soft-Close-dempers toegepast die de deuren bij het sluiten beschermen tegen ongewenst stoten. Een verder uitrustingskenmerk is de energiebox met contactdoos en lichtschakelaar die in dezelfde kleur is gehouden als de binnenzijde van de kast, en die zo onopvallend in de omgeving integreert. Nieuw is dat deze als instapmodel zijn plaats heeft veroverd in de uitgestrekte productenwereld van de fabrikant die voor iedere badkamer en voor alle eisen de passende oplossing biedt.

De nieuwe lichtspiegelkast integreert perfect in het assortiment, omdat deze volgens dezelfde criteria voor hoge kwaliteit en het puristische, heldere design werd ontwikkeld, net als bij de andere assortimentsproducten. Dat blijkt ook uit de details en is een duidelijk verschil met andere producten van deze prijscategorie op de markt. Een voorbeeld daarvan zijn de deuren die dubbelzijdig van spiegels zijn voorzien. Deze zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar laten ook merkbaar meer licht toe in de geopende kast. Ook de verlichting verduidelijkt het doordachte concept. Hier werd erop gelet dat de grootte van de in het midden boven de kast gepositioneerde ledlamp overeenkomt met de breedte van de behuizing om een optimale belichting van het spiegelbeeld te waarborgen.

De nieuwe serie omvat in totaal vijf lichtspiegelkasten in de breedtes 600, 800, 1000 en 1200 mm. De variant van 600 mm is verkrijgbaar met één of twee deuren; alle andere modellen hebben twee deuren. Dankzij de handige opbouwmontage is een snelle en eenvoudige bevestiging van de kasten mogelijk.

Klik hier voor verdere informatie. 

Reacties