Bad: Wellpool

De Cleopatra WellPool baden zijn ontworpen door Robert Bronwasser van Smool Designstudio. Heldere lijnen en heerlijk comfortabel.  

WellPool designbad Cleopatra

Cleopatra, één van de grootste Nederlandse producenten van wellnessproducten, introduceert de 'WellPool'; een lijn designbaden en whirlpools ontworpen door Robert Bronwasser. Een deel van de omzet gaat via een actie van Well Water naar Simavi en wordt gebruikt voor de aanleg van water(put)projecten in Afrika.

Drie luxe designvarianten

Bij de WellPoolbaden staan heldere lijnen, strakke vormen en vooral comfort centraal. Het resultaat is een drietal baden met een buitenmaat van 180 x 80 cm en elk een eigen karakter dat is terug te vinden in de binnenzijde van de baden. 'Square' heeft een strakke vorm, 'Soft' is eigentijds met afgeronde hoeken en 'Oval' biedt een vloeiende ovale contour voor extra comfort. De WellPool lijn is leverbaar met of zonder whirlpoolsystemen, zoals lucht, water of een combinatie. Het ontwerp is van de hand van Robert Bronwasser van SMOOL Designstudio. Bronwasser ontwerpt herkenbare producten voor innovatieve bedrijven en bekende merken.

- Comfortabel met zeer ruime bodemmaat
- Premium quality (vol acryl, TÜV gekeurd)
- Designed by Robert Bronwasser
- Drie vormen: Square - Soft - Oval
- In elk badkamerontwerp toepasbaar
- Afmeting 180 x 80 cm
- Diepte 50 cm
- Bodemmaat 129 cm

 

Opties Wellpool designbad

- Whirlpool: keuze uit 5 whirlpoolpakketten: lucht-, water- en een drietal combisystemen. Met o.a. superwhirl, pulsatie en kleurlicht.
- Accessoires: verlichting, handgreep
- Voorgemonteerde Axor kranen
- Alleen in chroom leverbaar

Kijk voor meer informatie en inspiratie op de website van Cleopatra

Zoek een Cleopatra dealer:

cleopatra.nl/dealerlocator

Profielfoto van Cleopatra
Cleopatra
Handelsweg 45, 1525RG WESTKNOLLENDAM