Sauna Tanami Wenge-Espen

Design sauna met een smaakvolle combinatie van houtsoorten. Compleet met saunakachel, interieur en verlichting. Leverbaar in vijf standaard afmetingen.

Productinformatie

Luxe sauna

De Dutchwaters sauna Tanami, in uitvoering Wenge-Espen, is simpelweg een lust voor het oog. Door het gebruik van veel glas aan de voorzijde wordt de sauna één geheel met uw interieur.

Meerdere details maken de Tanami sauna bijzonder elegant: de verfijnde roosters van de banken, rugleuningen en saunakachelrek uit Espen, het contrast tussen de zijwand links uit Wenge en de rest van de binnenwanden uit Espen schroten, en de zachte hoek verlichting.

Voor deze sauna lijn zijn de houtsoorten zeer zorgvuldig gekozen; de sauna wordt verwarmd door een Harvia Topclass sauna kachel. Eenvoudig te bedienen en zeer betrouwbaar; zodoende kunt u jarenlang van de sauna genieten.

 

De sauna is verkrijgbaar in vijf standaard afmetingen. Afmetingen op maat zijn ook mogelijk; neem contact met ons op voor meer informatie.De Dutchwaters sauna’s worden in onze eigen fabriek geproduceerd. Het hout, glas en de andere materialen van de sauna’s worden met veel zorg geselecteerd. Op de materialen van de saunacabine is een garantie van vijf jaar van toepassing en op de saunakachel een garantie van 2 jaar.  De sauna wordt geleverd inclusief alle bevestigingsmaterialen benodigd voor installatie. Geen zin en/of tijd om zelf te installeren? Wij of een van onze partners komen graag bij u installeren!Hieronder vindt u een aantal kenmerken van de Tanami sauna. Aanpassingen aan dit standaard ontwerp zijn mogelijk; neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 • De saunawanden aan de buitenzijde en aan de linker binnenzijde zijn gemaakt uit moderne Wenge platen.
 • De overige saunawanden en het plafond zijn uit elegante Espen schroten.
 •  De saunabanken en kachelrek zijn uit Espen.
 • De saunadeur en venster bestaan uit 8 mm veiligheidsglas. De handgreep is van RVS aan de buitenzijde en van hout aan de binnenzijde.
 • Twee moderne handdoekrekken zijn aan de linkerzijde buiten de deur geplaatst.
 • In het plafond van de sauna is LED verlichting geplaatst.
 • De sauna wordt standaard geleverd met de Harvia Topclass saunakachel met geïntegreerde bediening. De Topclass is een hoogwaardige saunakachel voor jarenlang saunaplezier.Sauna afmetingen

De sauna is standaard verkrijgbaar in de volgende afmetingen (andere afmetingen zijn mogelijk op aanvraag):

 • 125 x 125 x 215 cm
 • 180 x 125 x 215 cm
 • 200 x 160 x 215 cm
 • 210 x 210 x 215 cm
 • 220 x 210 x 215 cm

 

Sauna opties

U kunt uw sauna nog aangenamer maken met de volgende opties (meer details vindt u bij Relevante producten aan de rechterkant van de pagina):

 • Wenst u een extern bedienpaneel voor uw sauna?  Bekijk het schitterende T1 Helo bedienpaneel. Het bedienpaneel heeft het uiterlijk van een mobiele telefoon en biedt de volgende functies:  aan/uit, timer, temperatuur instelling en licht aan/uit.
 • Verschillende kleuren licht in uw sauna?  Dat kan met onze kleurverlichting die in het plafond van uw sauna wordt gemonteerd in plaats van de standaard witte verlichting. De verlichting heeft 12 verschillende kleuren die met een interval na elkaar worden vertoond; u kunt ook de stopfunctie gebruiken zodat deze op elke gewenste kleur blijft staan. De kleurverlichting wordt geleverd met een separate bediening die in de sauna geplaatst kan worden.
 • Uw sauna tevens als infrarood cabine gebruiken?  Bestel dan onze optie Infrarood stralers. Deze full spectrum stralers van Philips kunt u direct gebruiken; deze hoeven dus niet voor te verwarmen. Standaard worden er bij deze optie 3 stralers voorgemonteerd. Wilt u meer stralers, neem dan contact met ons op.

 

Wilt u onze sauna's bekijken of wenst u advies over de aankoop van een sauna? U bent van harte welkom in onze showroom in Zaandam!