Sauna-douche combinatie

Wilt u graag een sauna, maar heeft u weinig ruimte? Dan is deze combinatie van sauna en douche de ideale oplossing. Leverbaar in wand- of nisuitvoering.

Productinformatie

Sauna en douche in één!

De sauna douche combinatie van Dutchwaters is speciaal ontwikkeld voor de kleinere badkamer. Met een standaard afmetingen van 100 x 140 cm past de cabine op een oppervlakte vergelijkbaar met die van een ligbad! Voor afwijkende afmetingen kunt u altijd contact met ons nemen.

 


Een douche en saunacabine in één, zonder concessies te doen aan de beleving van een echte saunagang. De zitbank van de sauna is eenvoudig en snel op te bergen en de voetenbank kan gemakkelijk uit de cabine geplaatst worden. Zo ontstaat er een ruime douchegelegenheid.  De binnen- en buitenwanden van de sauna douche zijn geïsoleerd en behandeld tegen vocht en water, waardoor u jarenlang elke dag kunt genieten van zowel douche als sauna.

 

Standaard wordt de sauna - douche combinatie geleveverd met:
•    8 mm transparant glazen deur en zijpaneel met houten handgreep aan binnenzijde en RVS handgreep aan buitenzijde;
•    Harvia saunakachel Vega 3,5 kW (incl. stenen) met geïntegreerde bediening;
•    Opklapbare zitbank over de hele lengte van de cabine en bijpassende voetenbank, beide vervaardigd uit abachi-hout;
•    Inbouwdouchekraan met moderne handdouche en dakdouche van merk Palazzani;
•    Verlichtingsspot wit;
•    Kleurpanelen aan de binnenkant en voorpaneel boven deur naar keuze (keuze uit 21 verschillende kleuren / stijlen);
•    Binnen- en buitenpanelen en banken in houttype naar keuze (espen, hemlock, redceder).

 

Alle details en tekeningen van de sauna douche combinatie vindt u in de Pdf onderaan bij Productspecificaties. U kunt ook dit product komen bekijken in onze showroom in Zaandam (NH).

 

 

Sauna douche afmetingen

De sauna douche combinatie is standaard verkrijgbaar in de uitvoeringen hieronder (voor details zie de Pdf brochure onderaan bij Productspecificaties); andere afmetingen zijn uiteraad bespreekbaar (neem dan contact met ons op + 31 (0)75 670 34 34 en info@dutchwaters.nl of kom langs onze showroom in Zaandam).

  • 140 x 100 x 235 cm met Nis uitvoering
  • 140 x 100 x 235 cm met Wand uitvoering

 

 

Sauna douche houttypes

Houtpanelen worden geplaatst aan de buitenkant van de sauna douche combinatie (behalve bovenaan de glazen deuren) en aan de binnenkant waar de saunakachel wordt geplaatst. U hebt de keuze uit drie houttypes: 

  • Espen
  • Hemlock
  • Redceder

 
De saunabanken zijn standaard gemaakt van Abachi-hout.

 

Net bovenaan de deur en aan de binnenkant van de cabine (behalve aan de kant waar de saunakachel staat) zijn de houtpanelen afgewerkt met een zeer sterke toplaag welke uitstekend bestand is tegen water, vocht, hoge temperaturen en temperatuurverschillen. U kunt kiezen uit maar liefst 21 verschillende kleuren en stijlen! (zie Pdf brochure onderaan bij Productspecificaties om de verschillende keuzes te zien). 

 

 

Sauna douche combinatie op maat

Op maat werk is mogelijk. Niet alleen de afmetingen van de sauna douche combinatie kunnen aangepast worden, maar ook de lichten (bijvoorbeeld kleur lichten), de saunakachel, en de kraan bijvoorbeeld.