Sauna Club AlderHT-Espen

Schitterende sauna met exclusieve uitstraling. Topcomfort in een topdesign sauna. Met LED-verlichting. Leverbaar in vijf standaard afmetingen.

Productinformatie

Esthetische sauna

De Dutchwaters sauna Club Alder HT-Espen is een exclusieve en ruime sauna die ook makkelijk te installeren is tussen bebouwde muren. Schitterende roosters uit Heat Treated Alder aan de buitenzijde van de sauna zorgen voor een exclusieve uitstraling aan de buitenkant en een zacht licht aan de binnenkant van de sauna. De discrete LED lichten onderaan de rugleuningen zorgen ook voor de zachtheid van het licht en de schoonheid van de sauna. De schoten uit Espen aan de binnenzijde samen met de ruime banken uit Heat Treated Alder zorgen voor rust en comfort binnen de sauna. U kunt in de sauna Club zowel liggend als zittend.

 

De sauna is verkrijgbaar in vijf standaard afmetingen. Afmetingen op maat zijn ook mogelijk; neem contact met ons op voor meer informatie.De Dutchwaters sauna’s worden in onze eigen fabriek geproduceerd. Het hout, glas en de andere materialen van de sauna’s worden met veel zorg geselecteerd. Op de materialen van de saunacabine is een garantie van vijf jaar van toepassing en op de saunakachel een garantie van 2 jaar.  De sauna wordt geleverd inclusief alle bevestigingsmaterialen benodigd voor installatie. Geen zin en/of tijd om zelf te installeren? Wij of een van onze partners komen graag bij u installeren!Hieronder vindt u een aantal kenmerken van de Club sauna. Aanpassingen aan dit standaard ontwerp zijn mogelijk; neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Alle sauna wanden aan de buitenzijden zijn elegante roosters uit Heat-Treated Alder.
 • De sauna wanden aan de binnenzijden en het plafond zijn gemaakt uit Espen schroten.
 • De sauna banken en saunaleuningen zijn uit Heat-Treated Alder schroten.
 • De saunadeur bestaat uit 8 mm veiligheidsglas. De handgreep is van RVS aan de buitenzijde en van hout aan de binnenzijde.
 • Afhankelijk van de gekozen afmetingen wordt de sauna standaard geleverd met de Harvia Topclass saunakachel met geïntegreerde bediening of met de Helo Rocher saunakachel met geïntegreerde bediening (zie details hieronder). Deze twee sauna kachels zijn hoogwaardige kachels van erkende Finse producenten.Sauna afmetingen

De sauna is standaard verkrijgbaar in de volgende afmetingen (tekeningen vindt u in de brochure onderaan deze pagina bij Productspecificaties; andere afmetingen zijn mogelijk op aanvraag):

 • 220 x 200 x 215 cm geleverd met sauna kachel Harvia Topclass
 • 250 x 300 x 215 cm geleverd met sauna kachel Helo Rocher
 • 300 x 280 x 215 cm geleverd met sauna kachel Helo Rocher
 • 300 x 300 x 215 cm geleverd met sauna kachel Helo Rocher
 • 320 x 250 x 215 cm geleverd met sauna kachel Harvia Topclass

 

Sauna opties

U kunt uw sauna nog aangenamer maken met de volgende opties (meer details vindt u bij Relevante producten aan de rechterkant van de pagina):

 • Wenst u een extern bedienpaneel voor uw sauna?  Bekijk het schitterende T1 Helo bedienpaneel. Het bedienpaneel heeft het uiterlijk van een mobiele telefoon en biedt de volgende functies:  aan/uit, timer, temperatuur instelling en licht aan/uit.
 • Verschillende kleuren licht in uw sauna?  Dat kan met onze kleurverlichting die in het plafond van uw sauna wordt gemonteerd in plaats van de standaard witte verlichting. De verlichting heeft 12 verschillende kleuren die met een interval na elkaar worden vertoond; u kunt ook de stopfunctie gebruiken zodat deze op elke gewenste kleur blijft staan. De kleurverlichting wordt geleverd met een separate bediening die in de sauna geplaatst kan worden.
 • Uw sauna tevens als infrarood cabine gebruiken?  Bestel dan onze optie Infrarood stralers. Deze full spectrum stralers van Philips kunt u direct gebruiken; deze hoeven dus niet voor te verwarmen. Standaard worden er bij deze optie 3 stralers voorgemonteerd. Wilt u meer stralers, neem dan contact met ons op.


Sauna accessoires

Voorbeelden van onze mooie sauna emmers vindt u onderaan Relevante producten. Meer sauna accessoires zoals sauna kussens, hoofdsteunen of hygrometers vindt u in de categorie Sauna accessoires.

 

Wilt u onze sauna's bekijken of wenst u advies over de aankoop van een sauna? U bent van harte welkom in onze showroom in Zaandam!