Foto: press_2013//Sunshower-infraroodcabine-douche.jpg

Sunshower Pure: eigen douche als infraroodcabine

Design in de badkamer met infraroodcabine Sunshower Pure

Sunshower Pure: eigen douche als infraroodcabine. Design in de badkamer met infraroodcabine Sunshower Pure.

Sunshower brengt de Sunshower Pure, het nieuwste product voor in de badkamer op de markt. Met het laatste staaltje technologie tovert Sunshower je eigen douche om in een infraroodcabine. De infraroodwarmte van de slanke Sunshower Pure dringt diep door in de huid en houdt spieren en gewrichten soepel. Het design is zeer strak en minimalistisch, een absolute toevoeging voor de badkamer van nu.

De infraroodcabine Sunshower Pure wordt in je douche geplaatst zonder grote verbouwingen. Bovendien is het esthetisch gezien ook een mooie toevoeging voor de badkamer. De infraroodcabine Sunshower Pure is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en stijlvol afgewerkt.Sunshower Pure
De Sunshower Pure is het nieuwste op het gebied van design en verzorging voor in de badkamer. Het is de manier om je spieren en gewrichten soepel te houden met behulp van het infrarood scherm dat je bovenlichaam binnen enkele minuten heerlijk verwarmt terwijl je doucht. Het licht van de korte golf infrarood lampen dringt diep door in de huid. Dit stimuleert de bloedsomloop, heeft een helende werking op spieren en gewrichten en werkt pijnverlichtend. De warmte van het infrarood is een welkome verlichting na het sporten, een wandeling in het bos of een dag hard werken. En dat tijdens je reguliere douchebeurt, dus met minimale inspanning. Het is een product voor jong en oud, voor een betaalbare prijs.

De Pure wordt in je douche geplaatst zonder grote verbouwingen. Bovendien is het esthetisch gezien ook een mooie toevoeging voor de badkamer. De Pure is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en stijlvol afgewerkt.

Sunshower Pure techniek
De Sunshower Pure heeft een diepte van slechts 10 cm. Het product is uitgerust met een 1500Watt korte golf infraroodlamp. Het inbouwen gebeurt op stahoogte of boven een zitje. Een sessie van 5-10 minuten is voldoende voor een intensieve behandeling van spieren en gewrichten.

Over Sunshower
De Sunshower Pure is het resultaat van een 10 jaar lang geïnnoveerd product. Eerder werden de Sunshower Deluxe Health en Sunshower Combi geïntroduceerd. Deze zijn erop gericht de juiste hoeveelheid vitamine D aan het lichaam bloot te stellen. Gezondheid en welzijn staan bij Sunshower voorop. Oscar Meijer en Merijn Wegdam ontwikkelden met succes de eerste Sunshower 10 jaar geleden, zij zijn het brein achter het bedrijf. Sunshower is te koop bij 200 vooraanstaande badkamerspeciaalzaken in Nederland.

Meer informatie: www.sunshower.nl

Publicatiedatum: 7 januari 2013

Reacties