Foto: Option_Mirror_Round_90_lights_on_iCon_Bathroom_with_lay-on_washbasin__WC_wall-hung_white_matt

Nieuwe ronde en ovale verlichte spiegels van Geberit

onmisbaar in de badkamer: een spiegel met goede verlichting. Verlichte spiegels zorgen voor een optimaal verlicht spiegelbeeld en een goede (accent) verlichting in de badkamer.

26 Maart 2023

Organische vormen domineren al geruime tijd interieurs en zijn ook veelvuldig terug te vinden de badkamer. Geberit breidt haar Option spiegelcollectie daarom nu verder uit met nieuwe ronde en ovale spiegels.

De inrichtingswensen in de badkamer zijn even divers als de badkamergebruiker zelf. De twee nieuwe vormen Oval en Round, die de vierkante Option spiegels aanvullen, vergroten de ontwerpmogelijkheden in de badkamer.

Warmwit licht voor een huiselijke sfeer
De Geberit Options spiegels zijn uitgerust met een energiezuinige led-verlichting, die zacht, niet verblindend licht uitstraalt. Een warmwit licht (3000 Kelvin) zorgt voor een goede waarneming van details en een huiselijke sfeer. Dit vernieuwde verlichtingsconcept zorgt voor een ideale verlichting van de ruimte, het spiegelbeeld en de wastafel. Het ontwerp en de functies variëren, afhankelijk van de uitvoering van de spiegel.

Geberit Option Round voor designbewuste mensen
Ronde, organische vormen in de badkamer zorgen voor een puristische en tijdloze uitstraling. De nieuwe ronde verlichte spiegels zijn verkrijgbaar in vier maten, namelijk diameter 50, 60, 75 en 90 cm. De Geberit Option Round modellen hebben directe en indirecte verlichting. Het directe licht dat de spiegel omlijst, verlicht het spiegeloppervlak gelijkmatig. Het indirecte licht benadrukt de vorm van de spiegel en creëert een elegant zwevend effect op de muur. Met een eenvoudige schakelaar met aanraaksensor op de spiegel kan de verlichting worden in- en uitgeschakeld of gedimd. De schakelaar met aanraaksensor dient ook als oriëntatieverlichting. Deze kan handmatig worden uitgeschakeld. Geberit Option Round past perfect in een trend bewuste badkamer.

Geberit Option Oval: één spiegel voor twee verschillende uitstralingen
De Geberit Option Oval spiegel biedt grote ontwerpvrijheid. Zo kunnen in de badkamer twee verschillende looks worden gecree?erd met slechts e?e?n verlichte spiegel; het model, met de afmetingen 60 x 80 cm, kan namelijk zowel liggend als staand toegepast worden. Het nieuwe Option Oval model is verkrijgbaar met een indirecte verlichting, waardoor de spiegel lijkt te zweven en er een knusse sfeer in de badkamer ontstaat. De verlichting van Option Oval wordt bediend via de lichtschakelaar in de badkamer.

Geberit Option Round en Oval zijn vanaf 1 april 2023 verkrijgbaar.

Voor andere artikelen van Geberit klik HIER.

Meer van Geberit
Reacties