Nieuw! Kludi Provita

De meeste mensen nemen actief, gezond en zonder beperkingen deel aan het dagelijkse leven. Sommige kunnen in de alledaagse situaties niet altijd optimaal functioneren en moeten speciale eisen stellen aan hun leefomgeving.

15 September 2010

De meeste mensen nemen actief, gezond en zonder beperkingen deel aan het dagelijkse leven. Sommige kunnen in de alledaagse situaties niet altijd optimaal functioneren en moeten speciale eisen stellen aan hun leefomgeving.

Op deze situaties speelt Kludi in met de nieuwe mengkranenserie KLUDI PROVITA. KLUDI PROVITA is voor een ieder, voor wie traditionele producten een probleem kunnen zijn of zelfs een onoverbrugbare barrière zouden kunnen vormen. KLUDI PROVITA maakt het leven bij de wastafel comfortabeler.

 

7 voordelen in een product:

Ergonomisch & hygiënisch
De 120mm lange, omhoog gebogen hendel maakt een comfortabele en ergonomische bediening mogelijk bij bewegingsbeperkingen van de handen. De 180mm lange Klinik-hendel is zowel afgestemd op bediening met de elleboog als ook met de pols of de muis van de hand. Zo wordt bij het openen en sluiten van de mengkraan een besmetting door kiemen en bacteriën voorkomen. Deze variant is bijzonder geschikt voor toepassing in patiëntenverblijven van ziekenhuizen.

Zuiver & hygiënisch
De Care-straalregelaar voorkomt dat een voedingsbodem ontstaat voor bacteriën door kalkafzetting en/of biofilmontwikkeling.

Variabel
De uitlopen van de wandmengkranen kunnen vast of draaibaar gemonteerd worden en zijn in verschillende lengtes leverbaar.

Veilig
De mengkranen zijn als optie met afsluitbare S-koppelingen te verkrijgen. De cartouches kunnen temperatuurbegrensd worden.

Eenvoudig
In ziekenhuizen- en verpleeghuizen is het noodzakelijk, dat mengkranen vrij van kiemen en bacteriën worden gehouden. Met een nieuwe innovatieve technologie is het mogelijk met een enkele handeling een thermisch desinfectieproces bij de thermostaten door te voeren.

Ecologisch
Met een maximaal waterverbruik van 8 l/min is KLUDI PROVITA spaarzaam en ontziet het milieu.

Door de combinatie van de klassieke designelementen cirkel en kubus zijn de producten uitstekend met de producten uit de serie KLUDI ZENTA te combineren.

Meer informatie: www.kludi.com.

Publicatiedatum: 14 september 2010

Reacties
Anderen bekeken ook

KRANEN

Ben je op zoek naar een kraan voor de wastafel, douche of bad? De keuze in badkamerkranen is groot; van waterval tot uiterst zuinige modellen en van inbouw tot opvallend aanwezig ontwerp. Een wastafelkraan moet gemakkelijk te bedienen zijn en moet een luxe uitstraling hebben, want kranen zijn tegenwoordig een eyecatcher in uw badkamer. Zo hebben veel fabrikanten in dezelfde stijl als de wastafelkraan ook een douche- en badkraan in het assortiment. Zo is het erg belangrijk om de kraan tijdens de verbouwing van de badkamer een onderdeel van de totale planning en ontwerp te maken.Een kraan moet gemakkelijk te gebruiken zijn, dus het comfort is belangrijk bij de keuze voor de juiste badkamerkraan. Daarnaast moet hij ook bepaalde uitstraling hebben, want de kraan mag tegenwoordig juist erg aanwezig zijn in de badkamer. Dankzij het enorme aanbod is er altijd wel een model te vinden om de badkamer van deze finishing touch te voorzien, passend bij het geheel van uw badkamer.

BadkamerID