Foto: 261319

KLUDI ZENTA: minimaal het maximale

KLUDI startte met de serie ZENTA een succesformule. Logisch, want het komt zelden voor dat zulke zorgvuldig vormgegeven producten plotseling voor zovelen bereikbaar worden.

KLUDI startte met de serie ZENTA een succesformule. Logisch, want het komt zelden voor dat zulke zorgvuldig vormgegeven producten plotseling voor zovelen bereikbaar worden.

De KLUDI ZENTA designserie omvat inmiddels een ruim assortiment producten voor de wastafel, het bidet, het bad, de douche en de keuken. Eéngreeps en thermostatisch, opbouw en inbouw.

 

KLUDI heeft met een nieuwe en aanvullende ZENTA wastafelmengkraan met waste gehoor willen geven aan de steeds sterker wordende wens uit de markt om een wastafelmengkraan met zeer hoge uitloop te produceren.
Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat vrijwel iedere gebruiker wel eens het hoofd onder de kraan wil steken om te drinken of om de haren nat te maken.
De zijdelingse ééngreeps bediening voor waterhoeveelheid en –temperatuurinstelling zorgt samen met de eerder genoemde hoge en draaibare uitloop voor optimaal gebruiksgemak.

De ergonomisch gevormde hendel waarborgt een goede bediening, ook met natte handen.
De slag van de hendel naar achteren is beperkt, zodat de muur tijdens het bedienen van de kraan nooit geraakt wordt.

Het kraanhuis van de ZENTA wastafelmengkraan en de uitloop vloeien harmonieus in elkaar over.
Het binnenwerk, voorzien van keramische schijven, werd reeds in vele KLUDI producten succesvol toegepast en garandeert daarmee maximale kwaliteit en levensduur.

Eens temeer wordt bewezen dat design, gebruiksgemak, betrouwbare kwaliteit en een aantrekkelijke prijs elkaar niet hoeven uit te sluiten.

Verkrijgbaar bij de sanitair speciaalzaak.
KLUDI artikelnummer: 382940575.
Consumentenadviesprijs € 214,00 excl. BTW.

Meer informatie: www.kludi.com.

Publicatiedatum: 17 februari 2011

Reacties