Foto: kludi-zenta-wastafelkraan

KLUDI ZENTA elektronisch gestuurde wastafelkraan

De nieuwe KLUDI ZENTA E wastafelkraan denkt met de gebruiker mee.

Zo wordt de afstand tot de gebruiker na plaatsing automatisch ingesteld. De kraan is daardoor direct geactiveerd. Door de speciaal geprogrammeerde optische objectherkenning en de drie sensoren, stroomt water alleen als het ook moet stromen. Een over een sensor naar beneden parelende druppel kan de kraan niet in werking stellen. Mocht onverhoopt toch een obstakel de elektronica blijvend activeren dan zorgt de automatische waterstop dat de kraan sluit. Ook bij stroomuitval zal deze de kraan sluiten.

De KLUDI ZENTA E elektronische wastafelkranen zijn verkrijgbaar met of zonder temperatuurkeuze knop of voor koud (dan wel voorgemengd) water en werken op de standaard meegeleverde batterij of met 230V netspanning aansluiting. De kranen zijn energiezuinig. Ze verbruiken alleen stroom bij het openen en sluiten, en niet als het water loopt. De batterij is daardoor goed voor duizenden spoelingen. De waterdoorlaat is begrensd op 5 liter per minuut.
De KLUDI ZENTA E elektronische wastafelkranen is ideaal voor openbare ruimten en voor andere plaatsen waar aanrakingsvrije bediening een functie vervult.

De solide volledig messing verchroomde ombouw maakt de KLUDI ZENTA E elektronische wastafelkranen vandaalbestendig. Binnenin biedt KLUDI de modernste mengkranentechnologie. Dit alles tegen een aantrekkelijke prijs en met 5 jaar fabrieksgarantie.

Alle KLUDI noviteiten zijn terug te vinden op www.kludi.com en op www.facebook.com /KludiBenelux.

Publicatiedatum: 25 april 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties