Foto: press_2013//Hansa-hansastela-wastafel-kraan.jpg

HANSA wastafelkraan HANSASTELA

HANSASTELA design wastafelkraan van HANSA nu met twee bedieningsvarianten leverbaar. Zuinig in verbruik.

HANSASTELA design wastafelkraan van HANSA nu met twee bedieningsvarianten leverbaar. Zuinig in verbruik. 

Met de nieuwe, aan de zijkant te bedienen variant van de wastafelmengkraan HANSASTELA biedt HANSA Mettalwerk AG uit Stuttgart, klanten die van mooi design houden een aantrekkelijk alternatief voor het model met joystickbediening en speelt tegelijkertijd in op de vraag naar mengkranen met zijbediening. Het water stroomt in een elegante laminaire straal zonder toevoeging van lucht uit de karakteristieke rechthoekige uitloop. Nieuw is dat de uitloop draaibaar is en daarmee voor nog meer bedieningscomfort zorgt. De nieuwe mengkraan is niet alleen stijlvol, maar ook milieuvriendelijk: hij verbruikt namelijk slechts zes liter water per minuut.

Met de wastafelmengkraan HANSASTELA met zijbediening breidt de merkenproducent uit Stuttgart het segment HANSA-LIVING uit met een nieuwe, moderne mengkraan en houdt tegelijk vast aan de extravagante vormentaal van de veelvuldig met designprijzen bekroonde HANSASTELA. Kenmerkend element van de mengkraan is de uit één stuk gegoten rechthoekige uitloop die voor een hoogwaardige en massieve uitstraling zorgt. De straalvormer is op het eerste gezicht niet zichtbaar en voegt zich onopvallend in het design. De slanke belijning van de hoge voet is mogelijk door een compacte maar krachtige 2.5-stuurpatroon.

Flexibel gebruik en bijzonder reinigingsvriendelijk

De draaibare uitloop biedt meer comfort: de gebruiker heeft meer ruimte voor bijvoorbeeld haren wassen of het vullen van voorwerpen met water en kan de wastafel dus flexibeler gebruiken. Door de draaibare uitloop kan de HANSASTELA met zijbediening nauwkeurig en toch comfortabel worden bediend; zo kan er optimaal van het water worden genoten. Bijkomend voordeel van de variant met zijbediening is dat de mengkraan langer schoon blijft! Druppelend water van de handen laat nu alleen nog sporen achter in de wastafel en niet meer op de uitloop, daardoor ziet het chroomoppervlak er nog luxueuzer en perfecter uit.

Bespaart water en zorgt voor onbezorgd genieten van drinkwater

De nieuwe HANSASTELA met zijbediening gaat verantwoord met water om en is geheel in lijn met de Green Responsibility filosofie. Met een doorstroomhoeveelheid van slechts 6 liter per minuut verbruikt de wastafelmengkraan in vergelijking met conventionele mengkranen 50 procent minder water. Dit nieuwe product is echter niet alleen uiterst zuinig, maar ook aangenaam stil (geluidsklasse 1). Dankzij het verchroomde kraanhuis uit de corrosiebestendige en ontzinkingsarme messinglegering MS 63 alsmede de watervoering zonder nikkellaag is onbezorgd genieten van water gegarandeerd.

Water in zijn puurste vorm: de laminaire technologie van HANSA
Bij de laminaire technologie van HANSA wordt er bewust afgezien van de toevoeging van lucht aan het water. Zo ontstaan er geen voelbare wervelingen in het water of storende functiegeluiden. Het water stroomt helder en zuiver in de wastafel.

Ook als elegante inbouwoplossing

De nieuwe HANSASTELA met zijbediening is zeer goed te combineren met het op een raster gebaseerd inbouwsysteem HANSAMATRIX, waarbij de techniek geheel achter de wand wordt weggewerkt. Het realiseren van individuele badkamerinterieurs is nu dus eenvoudiger dan ooit. De nieuwe mengkraan is vanaf mei 2013 leverbaar.

Meer informatie: www.hansa.nl

Publicatiedatum: 22 juni 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties
Anderen bekeken ook