Foto: /268017.jpeg

Grohe: cosmopolitan-stijl in assortiment

Moderne en dynamische touch voor de badkamer van Grohe.

Moderne en dynamische touch voor de badkamer van Grohe.

Het assortiment kranen en douches van Grohe kent veel verschillende stijlsegmenten, waaronder de populaire Cosmopolitan-stijl. Hierin komen minimalisme, strakke lijnen en eenvoud in bediening samen. Eerder introduceerde Grohe al handdouches, thermostaatkranen en de kranenseries Eurosmart en Eurodisc met de Cosmopolitan-look. Daar komt nu een nieuwe kranenserie bij: Eurostyle Cosmopolitan. Voor mensen die houden van moderne kranen met een dynamische uitstraling en ronde afwerking.

 

De ronde body van de Eurostyle Cosmopolitan kranen loopt in één vloeiende lijn door naar de slanke uitloop met een schuin afbuigende vorm. De ergonomische handgreep is volledig ontworpen met het Grohe design DNA dat voor een eenvoudige en vloeiende bediening zorgt. Deze kranenserie valt niet alleen op vanwege het mooie design en de uistekende kwaliteit, ook de aantrekkelijke prijs zal in deze tijd voor veel mensen een reden zijn om voor deze nieuwe kranen te kiezen.

Breed assortiment voor wastafel, douche, bad én toilet. Het assortiment Eurostyle Cosmopolitan bestaat uit een zeer complete range inbouw- en opbouwkranen met voor iedere wens een juiste oplossing. Van wastafelkranen tot kranen voor douche, bad, bidet en voor in het toilet.

Hieronder een overzicht van een deel van de serie Eurostyle Cosmopolitan.

- Wastafelmengkranen met lage uitloop (met waste) € 153,-
- Wastafelmengkraan met hoge uitloop (met waste) € 187,-
- Driegats wastafelkraan € 259,-
- Viergats badrandcombinatie € 754,-
- Toiletkraan € 97,-

De kranen zijn vanaf mei 2011 verkrijgbaar bij de sanitairspeciaalzaken. De nieuwe Eurostyle Cosmopolitan serie zal vanaf juli uitgebreid worden met keukenkranen.

Publicatiedatum: 16 juni 2011

Meer informatie: www.grohe.nl

Reacties