Foto: 2017-09/Damixa_nieuw inbouwprogramma.jpg

Damixa lanceert nieuw inbouwprogramma

Damixa introduceert inbouwversies van prijswinnende kraanseries op de Nederlandse markt.

Damixa is een toonaangevende fabrikant van mengkranen en douchesystemen. Haar assortiment voor de Nederlandse markt wordt uitgebreid met het Damixa inbouwprogramma. Bestaande uit een productlijn die speciaal voor de groeiende markt voor keukens en badkamers is ontwikkeld.

“We zijn erg blij dat we deze kraanseries, die onderscheiden zijn met diverse prijzen, nu ook in een inbouwversie aan consumenten en installateurs kunnen aanbieden. Het programma past perfect in het Damixa-assortiment zowel wat betreft kwalitatieve als esthetische aspecten,” aldus Marcel van ’t Ent, Managing director van Damixa Nederland BV.

Marcel van ‘t Ent legt uit dat de nieuwe productlijn is ontwikkeld en geproduceerd volgens de strenge kwaliteits- en designrichtlijnen van Damixa:

Geen plastic, alleen messing

Ieder afzonderlijk onderdeel van de zichtartikelen is geheel zonder plastic geproduceerd. We gebruiken alleen messing van de hoogste kwaliteit, voor uitloop, hendel en afdekplaat en dit wordt afgewerkt met een zware, robuuste chroomlaag.

Alle interne delen die ingebouwd worden in de muur zijn ontwikkeld met evenveel aandacht voor kwaliteit als voor de gebruikseisen van installateurs en consumenten.

De Thermixa box

De inbouwbehuizing van het binnenwerk en thermostaatgedeelte, de Thermixa box, heeft een minimale inbouwdiepte van slechts 75mm. Dit zorgt ervoor dat hij in praktisch iedere muur is in te bouwen omdat de standaard muren in Nederland 80 tot 100 mm. dik zijn, licht Marcel toe.

In het inbouw programma zijn de design series Hilina, Pine, Bell en Eliza opgenomen voor douchesystemen en Merkur voor wastafels. Verder zijn er diverse functies toegevoegd om de veiligheid en het gebruiksgemak te verhogen.

RUB CLEAN voor het eenvoudig verwijderen van kalkaanslag van de hand-/hoofddouche.
Temperatuurbeveiliging om verbranding te voorkomen.
Handdouche met meerdere standen.
ECO SAVE voor waterbesparing zonder in te leveren op comfort (Merkur kraan).
COLD START voor besparing op water en energieverbruik (Merkur kraan)
De inbouw Thermixa box is helder oranje gekleurd om de Damixa kwaliteit en imago te benadrukken.

Meer informatie: Damixa

Reacties