Foto: 2018-04/IdealStandard_Connect.jpg

Connect Air kranen met ultradun design

Ideal Standard maakt de collectie Connect Air nog completer.

En hoe: met de Connect Air kranen met ultradun design lanceert het bedrijf het uiterste van functionaliteit én elegantie. Door het unieke en ultradunne design, een diameter van slechts 37mm, en de FirmaFlow cartouche zet Ideal Standard haar innovatie traditie voort.

Body

De Connect Air collectie bestaat uit meubels, wastafels, toiletten en kranen. Alle producten zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Bij het hele assortiment speelt een luchtig design met soft-edge randen de boventoon. Hoge of lage kranen met de hendelgreep bovenop, aan de zijkant of zelfs naast de kraan aan de wand gemonteerd. Het is allemaal mogelijk. Hierdoor vind je bij Ideal Standard ongetwijfeld voor iedere ruimte de perfecte, stijlvolle kraan.

500.000 hendel bewegingen

De Connect Air kranen met ultradun design zijn uitgerust met de innovatieve FirmaFlow cartouche. Dankzij de vernieuwde technologie gaan de kranen langer mee. De capaciteit van deze cartouche is namelijk 500.000 bewegingen. Dat is bijna tweemaal zo hoog als de industriële standaard van 300.000. De Connect Air kraan kan daarom 10 tot 15 jaar dagelijks worden gebruikt. Juist dit duurzame aspect zorgt ervoor dat de kranen ook dé oplossing zijn voor sanitaire voorzieningen in openbare ruimtes zoals horeca of kantoren.

30% installatie tijdbesparing

Connect Air kranen worden geïnstalleerd met behulp van de EASY FIX onderbevestigingsmethode. Een enkele roestvrijstalen bout, gecombineerd met een speciale afdichting en een antislip metalen klem, bevestigt en centreert de mengkraan automatisch. Dit vermindert de installatietijd met 30% en zorgt zo voor een snelle, eenvoudige en kostenefficiënte installatie.

Meer informatie: Ideal Standard

Reacties
Anderen bekeken ook