Nieuwe kleurafwerkingen Bongio

Zeven nieuwe matte kleuren zijn toegevoegd aan het Bongio assortiment.

19 Oktober 2020

Deze kleuren zijn toepasbaar op bijna de gehele kranencollectie, de accessoires en op veel douche- en wellness systemen.

Matte kleuren

De zeven nieuwe kleuren zijn sinds kort aan het Bongio kleurenassortiment toegevoegd. Het gaat om mat chroom, mat zwart chroom, mat nikkel, mat french goud, mat goud, mat rosé goud en mat brons. Deze nieuwe kleuren zijn behandeld om weerstand te bieden tegen vingerafdrukken en behouden hun uniforme en heldere kleur. De nieuwe kleuren zijn perfect toe te passen in moderne en minimalistische badkamers, maar ze passen ook goed bij verschillende klassieke stijlen.

Combineren mogelijk

De verschillende matte kranen zijn mooi te combineren met de verschillende opzetwastafels en fonteinen van Luca Sanitair. Zeker de mat witte en mat zwarte wastafels en fonteinen passen goed bij de nieuwe kleuren van Bongio. Ook is Globo met een aantal nieuwe matte kleuren gekomen voor wastafels waarmee verder gecombineerd kan worden met de nieuwe Bongio kleuren voor een excentrieke uitstraling. Goud en zwart sanitair is nog steeds een trend in 2020 voor in de badkamer. Met de nieuwe kleuren; mat zwart chroom, mat french goud, mat goud en mat rosé goud, speelt Bongio hier goed op in.

Bongio

Bongio, opgericht in 1936, is een Italiaans bedrijf dat zich specialiseert in exclusieve kranen en douches voor de badkamer. Bongio kenmerkt zich door kwaliteit, innovatie en design en onderscheidt zich hiermee in het midden- en hoog segment. Het bedrijf heeft wereldwijd referenties en werkt samen met internationaal bekende ontwerpers en architecten. Bongio controleert en beheert elke fase van de productie intern. Verder houdt Bongio zich bezig met ecologische duurzaamheid thema’s en biedt daarom veel kraanoplossingen op basis van waterbesparingen en verpakkingen zonder plastic.

Meer van Luca Sanitair
Reacties