MyEdition als summum van personaliseerbaar badkamerdesign

AXOR lanceert dit jaar MyEdition, de meest personaliseerbare kraan ooit.

17 Juli 2018

AXOR viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Een kwart eeuw high end design wordt bekroond met de lancering van MyEdition; de meest personaliseerbare kraan ooit. Daarmee blijft AXOR trouw aan wat het merk al altijd heeft gedaan: baanbrekend badkamerdesign ontwerpen. MyEdition komt kort na de introductie van de indrukwekkende ShowerHeaven en de geometrische gevormde Uno collectie.


MyEdition: een kraan met persoonlijkheid
Het strakke en lineaire design van deze kraan, ontwikkeld door de Phoenix Design Studio, tilt personalisering naar een nieuw niveau: afwerkingsplaatjes in verschillende materialen - van marmer tot hout en zelfs leer - geven elke kraan een andere look. Daarbij is er voor het materiaal van de kraan keuze uit vijftien exclusieve AXOR FinishPlus kleurvariaties, zoals geborsteld zwart chroom of gepolijst goud.
Vind je daar nog niet wat je zoekt, dan is er de Signature service. Die laat toe om andere kleuren te kiezen, de lengte en hoogte van de kranen op maat te maken, je naam te graveren of zelfs kristallen van Swarovski aan te brengen.

Afwerkingsplaatjes in verschillende materialen - van marmer tot hout en zelfs leer - geven elke kraan een andere look

Elegantie en eenvoud: Uno

Voor wie daarentegen houdt van verfijnde eenvoud is er Uno: het kraanwerk bestaat uit twee rechte buizen die zich precies tot elkaar verhouden zoals de gulden snede voorschrijft. Deze minimalistische, subtiele kraan - afgerond of recht - oogt simpel en is dit ook in gebruik. Je bedient hem door de 'Select'-knop in te drukken, te draaien aan de 'Zero'-greep of de traditionele beugelgreep te bewegen. Ook hier is extra personalisatie mogelijk door de keuze uit de 15 verschillende AXOR FinishPlus kleurafwerkingen.

 

De ShowerHeaven van AXOR: een doucheoppervlak van maar liefst 1,2 meter.

ShowerHeaven: een waterspektakel onder de douche

Ondertussen bracht AXOR ook de meest luxueuze douche ooit op de markt: de ShowerHeaven met een riant oppervlak van maar liefst 1,2 meter bij 30 cm en ledverlichting. De hemelse douche biedt maar liefst drie straalsoorten, die je alle drie tegelijk of apart kunt laten stromen. Tot de straalsoorten behoren de krachtige mono-straal in het midden, de klassieke regendouche Rain-straal en de verfijnde PowderRain-straal die het lichaam omhult met duizenden verfijnde waterparels uit de uitklapbare zijsproeiers.


De ultrafijne PowderRain zorgt voor het ultieme douchegenot.
PowderRain


De technologie achter de PowderRain douchestraal werd speciaal ontwikkeld door Hansgrohe. Door de perfect gepositioneerde siliconen nopjes, die op hun beurt voorzien zijn van zes kleine openingen, vloeien zijdezachte, minuscule waterparels die je van kop tot teen omhullen als een cocon. In tegenstelling tot een gewone douchestraal spatten de waterdruppels niet op wanneer ze je huid raken. Dit alles resulteert in een overweldigende en aangename douchebeleving. Voor de liefhebber van luxe is de AXOR ShowerHeaven dus het summum van comfort.

25 jaar iconisch design

In deze 25 jaar heeft AXOR een reeks aan befaamde iconische stukken uitgebracht. Met collecties van Starck of Citterio: al twintig jaar oud en nog steeds actueel. Of de Starck V: de transparante wastafelkraan die doet denken aan een waterval; de nostalgische Montreux met haar belle-époque-kranen waarmee AXOR indruist tegen alle moderne en strakke designtrends; of de award-winnende LampShower: een hybride creatie waarin water en licht elkaar ontmoeten.

Meer van Hansgrohe
Reacties