Hello, Touchless! Damixa introduceert contactloze mengkranen

De Silhouet Touchless serie van Damixa past helemaal in de tijd van nu. Het is een revolutie in contactloze kranen.

01 Oktober 2020

In een tijd dat we nog meer bewust zijn van onze hygiëne, is contactloos handenwassen een absolute musthave voor in huis. Damixa is voorloper met nieuwe technologie voor in huis.

Simpel in gebruik

Iedereen maakt in openbare gelegenheden, zoals een vliegveld, weleens gebruik van een contactloze kraan. Deze worden enkel gebruikt voor het wassen van je handen, daar is een standaardinstelling van de temperatuur en de waterstroom voldoende. Voor thuisgebruik is het belangrijk om de temperatuur en de waterstroom te kunnen bedienen naar behoefte van gebruik, zoals voor het wassen van handen, het poetsen van tanden, of het vullen van een glas water. De Silhouet Touchless serie maakt dit mogelijk!

 

Tap into your style

De Silhouet Touchless is veel meer dan enkel een contactloze kraan. Deze contactloze kranen zijn stijlvol, praktisch en hygiënisch. Met zijn Scandinavisch design past hij in diverse woonstijlen voor in keuken en/of badkamer. Het duurzame oppervlak is beschikbaar in de afwerkingen chroom, mat messing PVD en matzwart. Natuurlijk passend bij de populaire Silhouet-serie.

 

Passend in de tijd van nu

Een normale kraan raak je ontelbare keren per dag aan, waardoor bacteriën en virussen zich makkelijk en snel verspreiden onder de gebruikers. Met de Silhouet Touchless wordt dit voorkomen. Houd simpelweg je hand voor de sensor en het water begint te stromen. Haal je hand weg en het water wordt weer uitgeschakeld. Waterverspilling wordt tegengegaan en een vuile kraan door vieze handen is verleden tijd.

Eenvoudige installatie

De Silhouet Touchless past op de meeste wasbakken en gootstenen en is net zo makkelijk te installeren als een normale kraan. Als de batterij moet worden vervangen, begint de sensor te knipperen. De 6V-batterij is bevestigd onder de wasbak/gootsteen en kan eenvoudig worden vervangen.

When design makes sense

“When design makes sense” is niet iets wat ze zomaar roepen bij Damixa. Het is een filosofie. Iedere kraan voldoet aan de norm. Er worden specifieke voorwaarden vereist, zowel voor het uiterlijk als het innerlijk van de kraan. Vorm en functie moeten hand-in-hand gaan. Uiterlijk, bediening en slimme geïntegreerde functies werken samen als één geheel. Het design van Damixa is diepgeworteld in de Deense design traditie, die vaak gekarakteriseerd worden door eenvoudige lijnen en tijdloos uiterlijk dat nooit ouderwets raakt.

Kijk voor meer informatie op de website

Meer van Damixa
Reacties
Marcel Van T Ent

Revolutionaire contactloze mengkranen van Damixa, helemaal van deze tijd!

Vorig jaar