Profielfoto van Hotbath
Hotbath
Nieuwland Parc 210, 2952 DC Alblasserdam
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Hotbath introduceert kranenserie ACE

Hotbath staat op het punt om een nieuwe serie te introduceren genaamd ACE.

Hotbath, het gerenommeerde Nederlandse merk dat zich onderscheidt door zijn vernieuwende en elegant vormgegeven badkamerkranen, staat op het punt om een nieuwe serie te introduceren genaamd ACE.

De ACE-serie sluit goed aan bij het complete assortiment van Hotbath met zijn stijlvolle en eigentijdse design. Deze serie voldoet aan alle technische eisen die je van Hotbath gewend bent. Vervaardigd uit hoogwaardigematerialen en voorzien van een krachtige PVD-coating om zelfs bij intensief gebruik hun prachtige uitstraling te behouden.

ACE is zorgvuldig ontwikkeld om een evenwicht te bieden tussen betaalbaarheid en premiumkwaliteit, waarmee wordt voldaan aan de vraag naar een kranenserie die zich bevindt onder de prijsklasse van de prestigieuze Cobber-serie. Op deze manier wordt Hotbath toegankelijk voor een nog breder publiek.


Persoonlijke voorkeuren mogen dan verschillen, maar het streven naar consistentie blijft. Daarom is ACE beschikbaar in zes verschillende finishes, waaronder gepolijst en geborsteld zwart PVD.

Lees hier binnenkort meer!