Foto: Mirra

Geef je badkamer een make-over met deze stijlvolle en innovatieve verlichting

Paulmann introduceert nieuwe reeks badkamerarmaturen, een uitgebreide selectie van stijlvolle en hoogwaardige producten die welzijn en technologie combineren.

07 Juli 2024

 Kan het interieur van jouw badkamer wel een opfrisser gebruiken? Paulmann introduceert nieuwe reeks badkamerarmaturen, een uitgebreide selectie van stijlvolle en hoogwaardige producten die welzijn en technologie combineren. De verlichtingsspecialist geeft tips voor de perfecte verlichting in je badkamer: een plek die niet alleen meer functioneel, maar ook een oase van rust en ontspanning is.

LED-verlichte spiegel voor een optimale start van de dag

De ideale verlichting voor je badkamer bestaat uit een mix van verschillende lichtsterktes en is aangepast aan elk deel van de ruimte. Kies dus niet alleen voor functionele lampen, maar ook voor sfeerverlichting die bij elke smaak en stemming past. Spiegels met geïntegreerde LED-verlichting zijn bijvoorbeeld perfect om je gezicht gelijkmatig te verlichten zonder verblinding. De verlichte spiegels in de Mirra-serie hebben een eenvoudig maar modern ontwerp dat in elke badkamer past. Dankzij extra functies zijn ze ideaal in gebruik. Zo kun je met de bedieningsknoppen op de spiegel het licht dimmen en dankzij de verwarmingsfunctie verwijder je snel condens van de spiegel na het douchen. De WhiteSwitch-bedieningstechnologie laat je ook de kleur van het licht aanpassen.

LED-verlichte spiegel Mirra: €278,00

Tip: het is belangrijk dat je geschikte verlichting gebruikt in de badkamer vanwege de hoge vochtigheid. Paulmann biedt een reeks armaturen met een robuuste beschermingsklasse, geschikt voor water en stof. Deze armaturen combineren aantrekkelijke ontwerpen met moderne verlichting.

De StripLed Outdoor Complete Kit bevat een 5-meter lange witte lichtriem met veel LED's voor een gelijkmatige verlichting. Hij is heel eenvoudig te installeren, zowel binnen in je badkamer als buiten. Dankzij de RGB-technologie kun je de kleur aanpassen met een afstandsbediening. En de coating beschermt tegen stof en waterspatten. Alles is tot in de puntjes verzorgd!

SimpLED LED Outdoor Volledige set: €64,95

Slimme verlichting die meebeweegt met je bioritme

Paulmann begeleidt je de hele dag door met de nieuwe Cycle HCL (Human Centric Lighting) reeks. Deze biedt verlichting die is afgestemd op jouw welzijn, dankzij moderne LED-technologie en slimme lichtregeling die automatisch met je natuurlijke biologische ritme meebeweegt en verschillende kleurtemperaturen biedt.

De helderheid past zich automatisch aan gedurende de dag of volgens je voorkeuren (die je vooraf instelt). 's Ochtends begint de verlichting met een hoog aandeel actief blauw licht. Later wordt het licht warm wit, zodat je rustig opstart. Aan het eind van de dag verandert de verlichting van neutraal wit naar warm wit naar goudkleurig. Het aandeel blauw licht wordt verminderd en het licht wordt roodachtig, ideaal voor een goede nachtrust.

Om je badkamer te decoreren biedt Paulmann een Veluna Edge LEDSmart inbouwpaneel dat indruk maakt met een modern, innovatief frameloos ontwerp. De satijnen afdekking zorgt voor hoge, gelijkmatige helderheid en subtiele lichtverspreiding, perfect voor de badkamer. Dankzij de flexibele VariFit-technologie kunnen de klemveren eenvoudig worden aangepast voor installatie. Bovendien maakt de slimme Tunable White lichtregeling het mogelijk om de kleurtemperatuur van de lamp aan te passen en te personaliseren. De lamp is bovendien compatibel met de Zigbee 3.0 Gateway Smik.

Veluna Edge LEDSmart inbouwpaneel: €87,95

Wie de Smik-app heeft kan dan ook de Smart Home HCL Zigbee 3.0 functie gebruiken. Deze nieuwe Human Centric Lighting functie zorgt ervoor dat de witbalans en helderheid automatisch worden aangepast aan het tijdstip van de dag en dus aan je natuurlijke bioritme.

Reacties