Foto: Solar_tuinverlichting

Deze (solar)tuinverlichting is onmisbaar voor zomerse avonden

Kies sfeervolle buitenverlichting van Paulmann die bij jouw stijl past en je bent helemaal klaar voor de zomer!

16 April 2024

De komende maanden worden je terras en andere buitenruimtes een verlengstuk van het huis: het is dé plek voor gezellige etentjes met familie en vrienden en voor ontspanning na een lange dag. Je kunt – als het weer meezit – de tuin of balkon zien als een tweede woonkamer. Kies sfeervolle buitenverlichting van Paulmann die bij jouw stijl past en je bent helemaal klaar voor de zomer!

Praktisch en stijlvol: mobiele oplaadbare lampen

Mobiele acculampen zijn ideaal voor in de tuin, op het balkon of op het terras. Zodra de zon ondergaat, brengen ze een romantische sfeer en ze kunt ze zo mee naar binnen nemen. De mobiel oplaadbare Gilo en Tuni zijn compacte LED-tafellampen en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Of het nu op de camping is, in de tuin, op het terras of in de woonkamer.

Het ontwerp is tijdloos en past daardoor bij vrijwel ieder interieur. Het warmwitte licht creëert een aangename ambiance en de hoogwaardige materialen en afwerking zorgen voor een lange levensduur. De lampen zijn oplaadbaar via de USB-C-aansluiting. Laad ‘m 5 tot 6 uur op en hij werkt tot wel 10 uur op volle helderheid.

Funtioneel en veilig: solarlampen
Met solarlampen van Paulmann verlicht je een buitenruimte op een voordelige en milieuvriendelijke manier, aangezien ze werken op zonne-energie. Er zijn allerlei mogelijkheden: van een decoratief accent aan de voorkant van het huis met de wandarmaturen DiskolaBordola en Sorova, tot verlichting voor tuinpaden. 

Met solarlampen zijn kabels overbodig en ze kunnen overal worden geïnstalleerd. Een ander voordeel is dat ze automatisch aangaan als het donker wordt. Zo is je buitenruimte ’s avonds altijd verlicht. Eenmaal geïnstalleerd moeten solarlampen twee tot tien dagen opladen met daglicht zodat ze 's nachts hun volle vermogen kunnen leveren.

Wil je extra beveiliging rondom het huis? Kies dan voor solarlampen met bewegingssensoren. Deze wandlampen voorzien de gevel, terras en buitendeuren van een elegant licht, dat tegelijkertijd een veilig gevoel geeft, want onverwachte bezoekers staan letterlijk in de spotlights. Anderzijds vinden gasten die je uitnodigt dankzij bewegingssensor gemakkelijk hun weg naar je voordeur. Langs paden en inritten zorgen de LED-bolderlampen Ryse en Marisol voor een elegante sfeer.

Richt je tuin helemaal zelf in met Plug & Shine

Met het Plug & Shine tuinverlichtingssysteem verlicht je je paden stijlvol en gemakkelijk in slechts drie stappen.

  • De LED-grondinbouwlampen zijn geschikt voor zowel kleine als grote tuinen en verlichten veilig de tuinpaden. De Floor Kit is een handige startersset. Deze bevat alles wat nodig is om te beginnen en legt eenvoudig de basis voor je tuinverlichtingssysteem. Bovendien is de verlichting insectvriendelijk.
  • Slimme lampen zoals de LED-tuinspot Shira verlichten je tuin in felle kleuren of verschillende tinten wit, waardoor speciale lichteffecten worden gecreëerd. Matthew Pottage, curator bij de Royal Horticultural Society (RHS) Wisley geeft advies: “Ik geef de voorkeur aan een eenvoudige reeks spots: ze zijn gemakkelijk te installeren en als je verhuist neem je ze mee naar je nieuwe tuin. Een tip: zorg ervoor dat je de lampen zo positioneert dat je ze niet ziet, of dat ze niet in je ogen schijnen. Mijn spotlights staan langs het huis en werpen licht over de plantenpotten. Zorg er natuurlijk ook voor dat ze niet richting de buren schijnen!” De spotlights zijn via Zigbee te bedienen met een smartphone, spraakcommando of afstandsbediening.
Reacties