Foto: HSK_Acryl_douchevloer_geintegreerde_afvoergoot_zwart_mat_detail_1

Eigen trendsetters van HSK Duschkabinenbau

Stijlvol, functioneel en toekomstbestendig: gelijkvloerse douches blijven ook in 2023 een van de populairste trends in de badkamer.

01 April 2023

Als ideaal en hygiënisch alternatief voor betegelde douchevloeren biedt HSK Duschkabinenbau de supervlakke acryl douchevloeren met geïntegreerde afvoergoot. Dankzij de talrijke afmetingen en het installatiegemak kan de douchevloer in elke badkamersituatie worden geïnstalleerd. De nieuwe afvoergoot in de trendy kleur zwart-mat voldoet aan de hoogste designeisen en zorgt voor accenten vol effect in de badkamer.

Twee badkamertrends gecombineerd in één product: de acryl douchevloer van HSK Duschkabinenbau overtuigt door zijn supervlakke uiterlijk en zijn verzonken afvoergoot met zwart-mat gepoedercoat oppervlak - en is daarmee de ideale aanvulling op de ultramoderne HSK douchecabines in zwart-mat. Slimme details zoals in de levering inbegrepen in hoogte verstelbare poten, montagerails en een meegeleverde afvoerset zorgen voor een eenvoudige, veilige en snelle montage. De optioneel verkrijgbare Aquaproof-afdichtset zorgt voor een veilige afdichting volgens DIN 18534. 

Kleur- en maatvarianten voor elke smaak

Met geïntegreerde afvoergoot in de nieuwe kleur zwart-mat, in gepolijst roestvrijstalen oppervlak of in klassiek wit: de supervlakke acryl douchevloer is door zijn strakke, gereduceerde design een absolute blikvanger in de badkamer. De vierkante uitvoering van de douchevloer is

verkrijgbaar in de afmetingen 90 x 90 cm en 100 x 100 cm, de rechthoekige uitvoering in de afmetingen 80 x 120 cm, 90 x 100 tot 160 cm. Zo kunnen badkamer-professionals hun klanten altijd een op maat gemaakte en goed combineerbare doucheoplossing bieden voor elk badkamerplan.

Veilige slipvrije ondergrond en gemakkelijke reiniging

Dankzij de supervlakke uitvoering is de douchevloer bijzonder geschikt voor verwerking in de vloer. Het doorgeverfde materiaal van 5 mm dik ICI-acryl is bestand tegen belasting en licht- en temperatuurbestendig. De optionele, in de fabriek aangebrachte AntiSlip-coating zorgt voor extra douchecomfort: deze tweecomponentencoating op waterbasis zorgt voor een hoge slipweerstand en een moeiteloos onderhoud van de douchevloer. De geïntegreerde afvoerset is bovendien bijzonder gemakkelijk en hygiënisch te reinigen dankzij de verwijderbare stankafsluiter.

Eenvoudige montage dankzij slimme details

Installateurs profiteren van het lage gewicht van de douchevloer en de doordachte accessoires voor een bijzonder snelle en ongecompliceerde montage. Dankzij de in hoogte verstelbare poten kan de douchevloer ook op oneffen vloeren optimaal worden afgesteld. Montagerails vergemakkelijken een stevige installatie van de acryl douchevloeren aan de muurzijde. De Aquaproof-afdichtset met badafdichtingsband, geluidsisolatiestrip, tegelscheidingsstroken en naadroller zorgt voor absolute dichtheid. De vier componenten vormen een perfect op elkaar afgestemd systeem voor een professionele, geluidsisolerende installatie en zorgen voor een permanente bescherming tegen vochtigheid.

Reacties