TwinSeal: Innovatieve glasverzegeling van HSK Duschkabinenbau

Tweevoudig verzegeld, dubbel briljant

09 Mei 2020

Het glas van een nieuwe douchecabine is ultra helder en ziet er zeer stijlvol uit. Dit uiterlijk moet langdurig behouden blijven. Bij conventioneel doucheglas komt het vaak voor, dat het glas in de loop der tijd vervuilt en op den duur dof wordt. Om ervoor te zorgen dat dit niet meer gebeurt, introduceert HSK Duschkabinenbau de innovatieve glasverzegeling TWINSEAL. Dankzij de hoge corrosiebestendigheid en de hydrofobe eigenschappen krijgen kalk en  vuil geen kans zich te hechten op het glas.

Kristalhelder zicht en dat voor een lange tijd. Een wens, die velen voor hun douchecabine hebben. Helaas wordt men vaak al na korte tijd teleurgesteld. Het glas wordt dikwijls ondanks frequent onderhoud steeds matter en het kristalheldere zicht van de douchecabine wordt door water- en kalkvlekken vertroebeld. Hier helpen dan alleen sterke reinigingsmiddelen en veel inspanning, omdat kalk en vuil mettertijd een verbinding aangaan met het glas. Een ergernis, die veel douchecabinebezitters kennen. De oplossing is de nieuwe af fabriek opgebrachte glasverzegeling TwinSeal van HSK Duschkabinenbau. Het glas hoeft niet meer na elke douch te worden gereinigd, om zijn helderheid te behouden. De nieuwe oppervlakbescherming biedt niet alleen een hoog verzorgingscomfort, maar beschermt het glas ook tegelijkertijd tegen dof worden.  

Innovatieve bescherming

De nieuwe glasverzegeling TwinSeal biedt een bijzondere oppervlak-bescherming, die overeenkomt met het waterafstotende effect van een lotusbloem. Daarbij krimpt het water op de TwinSeal afdichting en glijdt het makkelijker weg. Nog een voordeel: de reiniging van de douchecabine na elke douchebeurt is niet meer vereist. Eventuele residuen kunnen eenmaal per week heel eenvoudig met een microvezeldoek worden verwijderd. Dankzij deze nieuwe verzegeling is het glas bovendien nog zeer milieuvriendelijk, omdat het gebruik van reinigingsmiddelen beduidend wordt gereduceerd.

Individuele oplossingen

TwinSeal is bij bijna alle douchecabines verkrijgbaar. Zo kunnen alle Walk In-douchecabines evenals frameloze modellen en modellen met een gedeeltelijk of volledig frame met de glasverzegeling worden uitgerust. Uitgezonderd zijn hierbij alleen de HSK ronde douches. Ook de populaire HSK badschermen kunnen worden voorzien van TwinSeal. De verzegeling is geschikt voor de glassoorten echt glas helder en HSK mat glas. Bovendien zorgt de eigen glasbewerking van HSK voor een bijzonder hoge flexibiliteit in de verwezenlijking van individuele doucheoplossingen op maat en frameloze douches op maat.Zo kunnen nagenoeg alle architectonische eisen en individuele wensen bij HSK worden gerealiseerd.Door deze competentie biedt HSK - een team van specialisten rondom glas - de hoogste planningsflexibiliteit, gunstige prijzen en snelle levertijden.

Reacties