Foto: HUPPE-Alpha-scheidingswand-douche

HÜPPE scheidingswand douche voor lage prijs

HÜPPE introduceert de lowcost Alpha scheidingswand voor de douche.

Deze serie is ontwikkeld voor de individuele consumenten badkamer, woningbouwverenigingen alsook de recreatiesector. Om op een sterke maar vooral doeltreffende wijze een afscheiding te creëren voor de douche, naast bijvoorbeeld een wasmachine. Maar de Alpha scheidingswand kan natuurlijk ook als moderne Walk-In worden toegepast.

Voor de stabiliteit is de zijwand uitgevoerd met een fraaie plafondsteun en een profiel met klemlijst waarmee de wand aan de muur wordt bevestigd. Daardoor zijn er geen schroeven of gaten meer in het zicht. De Alpha scheidingswand kan direct op een vloer worden gemonteerd en is in een later stadium tevens leverbaar met een optionele vloersteun, voor vrije montage op de vloer.

HÜPPE levert de Alpha scheidingswand in 4 breedtematen, 700, 800, 900 en 1.000 mm. Elke maat is leverbaar in kunstglas met druppelmotief of echt helder veiligheidsglas. De hoogte van alle typen is 1.900 mm, de profielen en de plafondsteun zijn uitgevoerd in de kleur aluminium zilvermat, met een hoogte van zelfs 2700 mm. Het stelbereik is 40 mm.

Meer informatie: www.huppe.nl

Publicatiedatum: 10 augustus 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties