Douchebak lage instap kw

Betaalbare kwartronde douchebak met een lage instap van slechts 45 mm. Met 10 jaar garantie op productie- en materiaalfouten.

Productinformatie


Moderne douchebak

Deze kwartronde douchebak vormt de basis voor een echte blikvanger in de badkamer. De subtiele ronde lijn van de douchebak laat zich perfect combineren met een prachtige kwartronde schuifdeur. Deze douchebakken zijn beschikbaar zowel in vierkante vorm (gelijke lengte en breedte) als in rechthoekige vorm (ongelijke lengte en breedte).

 

De kwartronde douchebakken met de afmetingen 1000 x 800 mm, 1200 x 800 mm en 1200 x 900 mm zijn leverbaar in een 'linkse' variant, met de ronde zijde aan de linkerkant van de douchebak, en een 'rechtse' variant, met de ronde zijde aan de rechterkant van de douchebak. Zo vindt u altijd de douchebak die bij uw badkamer past.

 

Wat de douchebak nog aantrekkelijker maakt, is de lage instap van slechts 45 mm. Hierdoor zult u geen problemen ondervinden bij het in- en uitstappen en wordt uw douche-ervaring nog aangenamer.

 

De douchebak heeft een gelijkmatig en afgerond oppervlak, waardoor u geen last zult hebben van scherpe hoeken of opstaande randjes. Daarbij zorgt het gelijkmatige oppervlak ervoor dat uw douchebak eenvoudig schoon te maken is en jarenlang zijn prachtige glans zal houden. Bovendien is deze douchebak voorzien van een antibacteriële behandeling, waardoor uw douchebak altijd hygiënisch schoon blijft.

 

De Dutchwaters douchebakken worden standaard geleverd met een sterk bodemprofiel, waardoor deze beschermd zijn tegen doorzakken en zijn hun vorm blijvend behouden. Ook worden 4 poten meegeleverd die onderaan de douchebak worden geplaatst.

 

Bij Dutchwaters staan we in voor de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden we op al onze douchebakken 10 jaar garantie op productie- en materiaalfouten.


Douchebak afmetingen

Deze douchebak wordt geleverd in de volgende afmetingen:

 

  • 800 x 800 mm
  • 900 x 900 mm
  • 1000 x 800 mm met ronde kant aan linker zijde
  • 1000 x 800 mm met ronde kant aan rechter zijde
  • 1200 x 800 mm met ronde kant aan linker zijde
  • 1200 x 800 mm met ronde kant aan rechter zijde
  • 1200 x 900 mm met ronde kant aan linker zijde
  • 1200 x 900 mm met ronde kant aan rechter zijde

 

Wilt u deze douchebak bekijken? U bent van harte welkom in de showroom van Dutchwaters in Zaandam.