Zet alle zintuigen aan het werk met de nieuwe GROHE SPA-collectie

Thuis is de badkamer daarvoor de ideale plaats en dat is GROHE zeker niet ontgaan. In september 2021 lanceerde GROHE daarom de nieuwe SPA-collectie.

17 Oktober 2021

De exclusieve ontwerpen worden gecombineerd met geavanceerde technologieën en zijn speciaal samengesteld om de badkamer te transformeren in een oase van welzijn. GROHE wil een nieuwe soort waterervaring creëren voor alle zintuigen en zo bijdragen aan kleine momenten van geluk.

"GROHE SPA staat voor 'gezondheid dankzij water'. Het kalmerende geluid en het gevoel op de huid maken van water een echt wondermiddel. Met onze nieuwe collectie bieden we consumenten unieke waterervaringen waarmee ze zichzelf kunnen verwennen in hun eigen badkamer. Zorgvuldig geselecteerde kleuren, materialen en afwerkingen gecombineerd met vooruitstrevende designs maken van de SPA-collectie een echte blikvanger. Dankzij de veelzijdige aanpassingsmogelijkheden kunnen we consumenten volledige vrijheid bieden in het ontwerp. Zo kan iedereen thuis zijn eigen wellness creëren, aangepast aan persoonlijke stijl en smaak. Dat alles in combinatie met high-end technologie en kwaliteit, maakt dat onze passie voor water voelbaar is in elk detail voor GROHE SPA-gebruikers," legt Patrick Speck uit, Leader LIXIL Global Design EMENA.

Luxe en verfijning in de badkamer met de vernieuwde GROHE Allure serie

De populaire GROHE Allure-kranenserie is vernieuwd en maakt nu deel uit van de nieuwe GROHE SPA-collectie. De elegante kraan wordt gekenmerkt door zijn minimalistische en slanke ontwerp. De kraan combineert de modernste watertechnologie met Duits vakmanschap. Daarnaast biedt de duidelijke, haptische feedback (een nieuwe technologie met precisietrillingen) makkelijke bediening van de driegats wastafelmengkraan en zorgt voor een unieke ervaring.

Met de nieuwe GROHE Allure creëer je een perfect harmonieuze badkamerervaring passend bij je persoonlijke smaak. De veelzijdige serie omvat ook vloergemonteerde kranen en watervaluitlopen voor de badkuip. De Allure-lijn is beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen: ‘Chroom’, ‘Geborsteld Cool Sunrise’ (goud), ‘Geborsteld Warm Sunset’ (brons), en ‘Hard Graphite’ (antraciet) en passen perfect bij de GROHE Allure-accessoires.

Een douche-ervaring op maat voor je eigen thuis-wellness

De nieuwe GROHE SPA-collectie wordt aangevuld met twee toepassingen die inspelen op individuele douchegewoonten en puur waterplezier. GROHE SPA plafonddouche-modules brengen de sensatie van een prachtige waterval naar je eigen badkamer. Dankzij deze modulaire douche-oplossing kan je verschillende straalsoorten kiezen en combineren. Het extra slanke ontwerp van de modules past bij ronde en vierkante ontwerpen en onderstreept de minimalistische, maar geraffineerde uitstraling.

GROHE SPA zijdouches maken het nieuwe assortiment compleet en upgraden de dagelijkse doucheroutine met een heerlijke watermassage. De bediening is intuïtief en verloopt via pop-up activering. Wanneer je de kraan start, springen de zijdouches uit de afdekplaat zodat je eenvoudig kan wisselen tussen de ‘Rain’ en ‘Active Jet’-spray. Als je het water stopt verdwijnen de zijdouches weer in de afdekplaat. Ideaal voor extra ruimte in de douche.

Volledige keuzevrijheid is gegarandeerd met ronde en vierkante designs, verkrijgbaar in verschillende GROHE-kleuren die passen bij de stijl van je badkamer. Dankzij de waterbesparende EcoJoy-technologie maken de nieuwe zijdouches bovendien milieubewust watergebruik mogelijk. Zo combineert GROHE SPA verantwoordelijkheid op vlak van waterverbruik met ultiem doucheplezier.

Meer informatie: www.grohe.nl

Reacties