Inbouw douchekraan Wild

Stijlvolle, complete thermostatische inbouw douchekraan met omsteller. Italiaans design van Palazzani Emporium. Met keramische schijven, 2 jaar garantie.

Productomschrijving

Deze inbouw thermostatische douchemengkraan uit de Wild collectie is een kraan van uitstekende kwaliteit en met een aansprekend, eigentijds ontwerp.

 

De douchekraan wordt geleverd inclusief:

- inbouwdeel

- keramische schijven

- thermostaat

- afbouwdeel

- 2 jaar garantie op productie- en materiaalfouten

 

Deze kraan wordt geleverd in uitvoeringen met verschillende aansluitingen, 1, 2 of 3 uitgangen en met of zonder stopfunctie.

 

Deze kraan is uitgevoerd in verchroomd messing. De afmetingen van het afbouwdeel zijn 20 (h) x 15,5 (b) cm.

 

De Wild thermostatische inbouw douchekraan en omsteller is afkomstig van de Italiaanse producent Palazzani Emporium. Alle onderdelen van de kraan worden in-house in Italië geproduceerd en verchroomd. Dit waarborgt een hoge kwaliteit en garandeert dat de kraan jarenlang meegaat. Palazzani Emporium is al meer dan 60 jaar fabrikant van kranen en douches. Dankzij de statuur van deze producent komen alle thermostatische kranen dan ook met 2 jaar garantie op productie- en materiaalfouten. Dutchwaters is ook in staat te garanderen dat alle onderdelen of componenten minimaal 10 jaar na verkoop nog leverbaar zijn.

 

Wilt u deze kraan zien? In onze showroom in Zaandam is het mogelijk om enkele van onze kranen te bekijken.