Uitbreiding BoX collectie LoooX

Gemakkelijk te installeren en een strakke afwerking? BoX met flens!

09 Februari 2021

De bekende inbouwnissen van LoooX zie je in veel badkamers terug. Niet onterecht, want door de vele mogelijkheden past hij in elke stijl in huis. Je kent onze BoX serie in geborsteld rvs, met deur of zelfs betegelbaar. We hebben nu nieuwe kleuren aan de serie toegevoegd, namelijk in wit en zwart inclusief flens.

Flens

Een inbouwnis in combinatie met tegels? Dat kan. De nieuwe BoX heeft een handige flens. Deze flens (rondom de BoX) biedt zowel voordelen voor de installateur als de eindgebruiker’. Hij is namelijk niet alleen gemakkelijker en sneller geïnstalleerd, maar geeft de badkamer ook een strakke uitstraling.

Technische specificaties

Deze nieuwe BoX Flens is leverbaar in de kleuren wit en zwart. Deze BoX heeft een inbouwdiepte van 7 cm. Je kunt kiezen voor een breedte van 30 of 60 cm. Er is dus altijd een variant die past in het gekozen interieur.

Meer informatie over onze BoX met flens vind je op www.looox.nl.

LoooX decotip!

Wil je extra nadruk leggen op de slimme accessoires in jouw badkamer? Kies dan voor een contrasterende kleur! Is jouw badkamer bijvoorbeeld licht van kleur? Ga dan voor een stoere zwarte BoX Flens. It #loooxgood!

Reacties