Tijdloos design – geweldige douche-ervaring

HSK douchepaneel Lavida Wall 2.0 als opbouw-oplossing

18 April 2019

Een moderne badkamer onderscheidt zich tegenwoordig door heldere lijnen, kubische vormen en een consistent design. De juiste kranen zorgen voor de afwerking. Dit vormt voor veel klanten een uitdaging die bij het ontwerpen van hun badkamer wordt voorgelegd aan fabrikanten, architecten en planners. Met het douchepaneel Lavida Wall 2.0 van badkamerexpert HSK kunnen planners de wensen van hun klanten optimaal vervullen, omdat het paneel functionaliteit en esthetiek op een ideale manier combineert.

De finishing touch in een moderne badkamer wordt meestal gevormd door de douchekraan. Deze moet het uiterlijk van de badkamer weerspiegelen en tegelijkertijd alle functies van een wellnessdouche in zich verenigen. Dat beide mogelijk is, bewijst het nieuwe douchepaneel Lavida Wall 2.0 van HSK. Het minimalistische, slank ogende paneel en de combinatie van het gepolijste edelstaal van het corpus en het fraaie front van echt glas in wit of zwart, vormen in elke badkamer een moderne blikvanger. Dankzij deze tijdloze look past het douchepaneel in elke badkamer en zorgt het voor een elegante afwerking. De discrete glazen planchet biedt zowel een praktische als nette opbergplaats voor douchebenodigdheden.

Elegante techniek


De Lavida Wall 2.0 sluit optisch aan op het populaire Lavida Plus-paneel en de karakteristiek hoekige Lavida-productfamilie. Het vlakke metalen corpus heeft een bijzonder lage opbouwhoogte van slechts 40 mm en verdwijnt daarmee zo goed als in de wand. Het filigrane design verbergt bovendien de volledige opbouwtechniek, zodat ergeen inbouwdoos meer nodig is. Door de uiterst vlakke traverse ervaart de klant een zachte regendouche. De aan de zijkant aangebrachte design-handdouche biedt bovendien drie verschillende straalsoorten voor een individuele douche beleving. Om verbranding te voorkomen, is een veiligheidsthermostaat met 38°C-vergrendeling voorzien. Het onderhoud wordt vereenvoudigd door de edelglas-coating van het glasfront en de anti-kalk-uitvoering van de design-handdouche.

Lavida Wall 2.0 verdwijnt dankzij de geringe opbouwhoogte zo goed als in de wand en biedt met de regentraverse en afzonderlijke handdouche daarbij al het aangename comfort voor een individuele douche-ervaring. Dankzij het vlakke metalen corpus heeft de Lavida Wall 2.0 een zeer geringe opbouwhoogte van slechts 40 mm en verdwijnt daarmee zo goed als in de wand. De slanke look van het paneel en de combinatie van het gepolijste edelstaal van het corpus met het fraaie front van zwart echt glas vormen een tijdloze, moderne blikvanger in elke badkamer.

Meer weten? Klink dan hier!