Foto: 2016/grohe-rainshower-smartcontrol.jpg

Slim van water genieten met GROHE Rainshower® SmartControl

Een luxe en ontspannen douche, afgestemd op ieders persoonlijke voorkeuren. Dat is wat GROHE mogelijk maakt met het Rainshower® SmartControl douchesysteem.

Een innovatieve technologie waarmee iedere gebruiker zelf zijn favoriete straal en het watervolume van de douche bepaalt. Met eenvoudige druk- en draaiknoppen kan worden gekozen voor de hoofd- of handdouche, gewenste douchestraal, de intensiteit van de straal en de juiste temperatuur. Voor liefhebbers van een verkwikkende of juist ontspannende douche. Om ultiem te genieten, op de manier die men zelf kiest.

Groots genieten

GROHE Rainshower® SmartControl is een alles-in-één douchesysteem van elegant, functioneel design. De grote, ovale hoofddouche XXL – van maar liefst 36 centimeter – heeft een brede regendouche waar het complete lichaam onder past. Ook beschikt het over drie massagestralen voor hoofd en/of schouders. De GROHE Turbostat® technologie vormt de kern van dit douchesysteem. Door de gevoeligheid van de thermostaatkraan bereikt het water in een fractie van een seconde de juiste temperatuur en dit blijft de hele douchebeurt lang constant. De bediening is door te drukken en draaien zeer eenvoudig. Het biedt daarmee comfort en gemak voor het hele gezin, zelfs voor kleine kinderen.

Verkrijgbaarheid GROHE Rainshower® SmartControl

GROHE Rainshower® SmartControl is verkrijgbaar bij (online) sanitairwinkels.
GROHE Artikelnummer = 26 250 000
Adviesprijs (excl. BTW) = €1.471,86

Publicatiedatum: 30 april 2016

Reacties