Foto: Duscholux-Collection-Air-douche-badkamer

Piccolo Step-In

Pienter ruimteconcept voor een attractieve prijs.

Pienter ruimteconcept voor een attractieve prijs.

Grote douche voor een kleine badkamer / All inclusive oplossing met een uitstekende prijs - kwaliteit verhouding / Eenvoudig en veilig gebruik door het ontbreken van ingewikkelde techniek / Geïntegreerde eenheid van een handig toegankelijk inloopbad met douchewand / Comfortabel bad met een ergonomisch gevormde rugzijde / De sluiting van het bad dient ook als planchet / Handige accessoires

 

Als wereldwijde pionier van concepten voor kleine badkamers presenteert Duscholux een oplossing die op een unieke wijze onbelemmerd douchen combineert met verkwikkend baden en tegelijk maximaal comfort op een minimale ruimte realiseert: Piccolo Step-In.

Als douche of als bad, alleen of samen, waarbij de ene douchet en de ander een bad neemt: de Piccolo Step-In is een opmerkelijk ruime douche en ook een uitnodigend bad. Een all-inclusive oplossing die primair ontwikkeld is voor liefhebbers van een douche. Om preciezer te zijn; een zowel praktische als comfortabele, maar bovenal zeer flexibele oplossing voor de kleine badkamer. Geschikt voor alle typen mensen, voor iedere leeftijd en voor elke lifestyle.

Het douchescherm en het bad zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd in vorm en functie. Als eenheid bieden ze een ruim bemeten douchegelegenheid met maximale bewegingsvrijheid en een comfortabel inloopbad met onbelemmerde toegang.

Als één- of als tweedelige uitvoering: de naar beide zijden draaibare badwand biedt bij het douchen een afdoende bescherming tegen spatwater. De lage- en dus comfortabele en veilige instap in het ergonomisch gevormde bad blijft normaal gesproken open. Het in de zijkant te plaatsen sluitelement wordt alleen toegepast als de unit wordt gebruikt om te baden. Het sluitelement is eenvoudig te plaatsen en heeft geen storend beslag aan de binnenzijde. Het functioneert zowel uitgenomen als in geplaatste toestand als een handig aflegvlak voor badaccessoires. Piccolo Step-In; eenvoudig te bedienen, veilig en comfortabel. Een flexibele oplossing voor iedere gebruiker.

Publicatiedatum: 11 mei 2009

Reacties